Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Με απουσίες στην Τούμπα ο Εργοτέλης

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει καθαρά αγωνιστικό κίνητρο για τους παίκτες του Εργοτέλη -μιας και εξασφάλισαν την παραμονή- έχει όμως βαθμολογικό, καθώς οι κιτρινόμαυροι εφόσον τερματίσουν ψηλότερα από τις επαρχιακές ομάδες του πίνακα, θα πάρουν μπόνους 250.00 ευρώ. Παράλληλα, θα πάρουν και έξτρα πριμ από τη διοίκηση, όπως ακριβώς έταξε ο πρόεδρος της ομάδας, Απόστολος Παπουτσάκης.

Ο Νίκος Καραγεωργίου συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας εκτός αρκετούς παίκτες για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων και οκτώ βασικούς. Ο λόγος για τους Πόζα, Μπαλάφα, Ρουμπάκη, Κορδονούρη, Χίμπλινγκερ, Μπέτο, Λεάλ και Μπούντιμιρ, που έμειναν στην Κρήτη όπως συνέβη άλλωστε και με τους Σεληνιωτάκη, Καβουσάκη.

Παράλληλα, για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό του στις 17 Οκτωβρίου στο παιχνίδι με τον Αρη στο Παγκρήτιο, ο Τόμας Βίσιο βρίσκεται και πάλι στην αποστολή του Εργοτέλη, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Χρυσοφάκης, Σασιασβίλι, Ορφανός, Μπερτόσα, Τζούνιορ, Τσεσνάουσκις, Γελαδάρης, Βίσιο, Σαρρής, Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Δημήτρης Κοιλιάρας, Φραγκουλάκης, Καρέλης, Γιαλούσης και Σιάκκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: