Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Με Νέτο στο Φάληρο!

Στην αποστολή του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη συμπεριέλαβε τον Ντάρσι Νέτο ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ.Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, έβγαλε μέρος του προγράμματος στη σημερινή προπόνηση.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα ο Αργεντινός τεχνικός του Αρη θα ξεκινήσει τον 29χρονο άσο βασικό στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Επίσης, ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Κριστιάν Νασούτι (10 κίτρινες), Μεχτί Ναφτί (10 κίτρινες), Χαβιέρ Καμπόρα (7 κίτρινες) και Νάτσο Γκαρσία (4 κίτρινες), ενώ στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε και ο Μίχαλ Πέσκοβιτς.

Βέβαια, όμως, ο Κούπερ έχει στη διάθεσή του ξανά τους Μιχάλη Σιφάκη και Ρονάλντο Γκιάρο, ενώ επιστρέφει και ο Τόνι Κάλβο, που εξέτισε την ποινή του.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Κούπερ είναι οι Σηφάκης, Πιοβεζάν, Νέτο, Ορτίθ, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Φερνάντες, Χαβίτο, Πρίττας, Κόκε, Αράνο, Τζόνσον, Αντού, Μεριέμ, Κάλβο, Λαμπριάκος, Αραβίδης, Βαγγέλη και Ντέιλι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πέσκοβιτς, Νασούτι, Γκαρσία, Ναφτί, Κάμπορα, Φρασέρι, Γραικός, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης και Αγτζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: