Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Πλήρης για την «σωτηρία»

Είναι ίσως περιττό να ...αναφερθεί ο στόχος της Skoda Ξάνθης στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή, αφού οι Ακρίτες μόνο με τους τρεις βαθμούς της νίκης θα είναι σίγουροι, ώστε να γιορτάσουν την «παραμονή» τους στην φετινή Superleague.Κάθε λόγο να χαμογελά έχει ο τεχνικός της Skoda Ξάνθης Νίκος Κεχαγιάς, αφού ο νεαρός προπονητής στο κρισιμότερο ματς της σεζόν για τους Ακρίτες θα έχει «ετοιμοπόλεμους» όλους τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να κερδίσει τον «Γηραιό» και να παραμείνει στην Superleague.

Ο τεχνικός του θρακιώτικου συλλόγου πήρε μαζί του όλους τους υγιείες ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός αποστολής μόνο τον τραυματία Ζίεντσουκ και τον τρίτο τερματοφύλακα Λοντίκιν.
Ο Έλληνας προπονητής έδωσε στη σημερινή προπόνηση τις τελευταίες οδηγίες για τον κρίσιμο αυριανό αγώνα και το πρόγραμμα επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τακτικής για την επιθετική λειτουργία της ομάδας και σε στημένες φάσεις.
Μετά το τέλος της προπόνησης όλη η ομάδα γευμάτισε στο LE CHALET και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: