Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Προτεραιότητα σε νέους

Μπορεί τις προηγούμενες χρονιές ο προγραμματισμός του ΠΑΟΚ να είχε αρχίσει πριν ακόμα ολοκληρωθεί η σεζόν -είχαν γίνει ακόμα και μεταγραφικές συμφωνίες-, παρόλα αυτά φέτος δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

«Με λιγότερα χρήματα»

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά τι χρειάζεται στο μεταγραφικό παζάρι η ομάδα για να πρωταγωνιστεί και τη νέα περίοδο. Επίσης, παραδέχονται τα λάθη που έγιναν πέρσι τέτοια εποχή και δεν είναι διατεθειμένοι να τα κάνουν ξανά.

Δηλαδή, υπάρχει η αισιοδοξία ότι ακόμα και με χαμηλότερο μπάτζετ σε σχέση με το περσινό, η ομάδα μπορεί να ενισχυθεί σημαντικά και να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη τη σεζόν 2010/11. «Αν χρειαστεί θα φτιάξουμε καλύτερη ομάδα ακόμα και με χαμηλότερο μπάτζετ από το περσινό», λένε χαρακτηριστικά τα μέλη της διοίκησης, δίνοντας προτεραιότητα, φυσικά, σε περιπτώσεις τύπου Βιεϊρίνια.

Νεαρούς παίκτες εγνωσμένης αξίας που μπορούν άμεσα να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά να έχουν και μεταπωλητική αξία. Για την ώρα, πάντως, από τη διοίκηση επιθυμούν να μπει φρένο στην ονοματολογία των τελευταίων ημερών, αφού ουσιαστικά αυτή η διαδικασία δεν κάνει καλό στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: