Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Τι κρύβει το... φιλί;

Περισσότερο και από το γκολ του Σκοόυλς που βάζει φωτιά στην κορυφή της Premiership, αυτό που έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις είναι το φιλί που έδωσε ο Νέβιλ στον κοκκινομάλλη μέσο!Αρκετά από τις ηλεκτρονικά αγγλικά ΜΜΕ δεν αναφέρουν καν το γεγονός στην Αγγλία ενώ η σκανδαλοθηρική Sun έχει στο παιχνίδι την φώτο με τίτλο «Kiss of life», ωστόσο δεν δίνει σημασία στο συμβάν! Ωστόσο, στα διάφορα φόρουμ και σε διάφορα blogs, το φιλί έχει... ανάψει φωτιές!

Όπου φωτιές, βάλτε τις φήμες για... σχέση των δύο παικτών, η οποία εκδηλώθηκε με τον καλύτερο τρόπο σε μία στιγμή μεγάλης έντασης! Στο youtube, μάλιστα, έχει ανέβει βίντεο με το φιλί (δεν υπάρχει κίνηση, παρά μόνο «παγωμένη» φωτογραφία), με τίτλο «ο Γκάρι Νέβιλ και ο Πολ Σκόουλς αποκαλύφθηκαν για την γκέι σχέση τους».

Πάντως, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, αυτό το φιλί θα προκαλούσε αρκετά σχόλια όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Άγγλοι ίσως και να είναι πλέον εξοικειωμένοι με κάτι τέτοιες... εκδηλώσεις. Μένει, ωστόσο, να φανεί αν στις έντυπες εκδόσεις των σκανδαλοθηρικών ΜΜΕ θα δοθεί συνέχεια ή απλά θα το θεωρήσουν φυσιολογικό.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αμφότεροι οι παίκτες είναι παντρεμένοι με παιδιά. Ο Νέβιλ παντρεύτηκε πριν τρία χρόνια και έχει δύο κορούλες, η τελευταία μάλιστα γεννήθηκε πριν 20 μέρες! Ο δε Σκόουλς έχει παντρευτεί από το 1993 και έχει τρία παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: