Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Απογοητευμένος, αλλά αισόδοξος ο Σούμι

Ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του ύστερα από μία ακόμα ρηχή εμφάνιση που έκανε σε κατατακτήριες δοκιμές φέτος, έχοντας πάρει μόλις την ένατη θέση στην Σανγκάι, ωστόσο παραμένει αισιόδοξος για τον αγώνα της Κυριακής (18/4, 09:00GR).

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είδε ξανά την πλάτη του team mate του στην Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ, από τον οποίο ήταν επτά δέκατα πιο αργός, μένοντας πέντε θέσεις πίσω του.

"Ασφαλώς και είμαι απογοητευμένος με την απόδοσή μου", τόνισε ο Σούμι. "Στην πραγματικότητα ποτέ δεν κατάφερα να βρω έναν γύρο.

"Σε ορισμένα σημεία απλά δεν ήμουν τόσο γρήγορος και σε κάποιες εξόδους στροφών, δυσκολευόμουν με το κράτημα στο πίσω μέρος.

"Είναι δύσκολο να είμαι αισιόδοξος για αύριο με βάση τη θέση μου στο grid, αλλά έχω κάνει κάποιες καλές εκκινήσεις τελευταία και πάντα υπάρχει το περιθώριο να συμβούν πολλά στους αγώνες. Μπορούμε να πάρουμε κάποιους καλούς βαθμούς και σίγουρα θα το προσπαθήσω.

Από την πλευρά του ο Ρόσμπεργκ είπε: "Η τέταρτη θέση ήταν μια ωραία έκπληξη και είμαι χαρούμενος που φαίνεται ότι έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά αυτό το τριήμερο.

"Στις δοκιμές το πρωί υστερούσαμε αρκετά σε σχέση με τις McLaren, αλλά στις κατατακτήριες ήταν ευχάριστο που βρεθήκαμε στο ίδιο επίπεδο με την ταχύτερη Ferrari και κάπως πιο κοντά στις Red Bull. Είναι ένα καλό βήμα για μας και βρισκόμαστε σε καλή θέση για να κάνουμε μια καλή κούρσα αύριο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: