Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Στα πόδια του Σερ Άλεξ ο Μπερμπάτοφ

Πανικός φαίνεται να έπιασε τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ όταν είδε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να τον βγάζει στο «σφυρί» το καλοκαίρι. Ο Βούλγαρος επιθετικός ικετεύει τον προπονητή του να τον κρατήσει. Η «Sun» αποκάλυψε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο στο τέλος της σεζόν να βάλει πωλητήριο στον Βούλγαρο άσο, της τάξεως των 31 εκατομμυρίων λιρών. Ο Μπερμπάτοφ ο οποίος μετακόμισε πριν από δύο χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά δεν έχει προσφέρει τα προσδοκώμενα.

«Οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν δει ακόμα τον πραγματικό Μπερμπάτοφ αυτή τη σεζόν και θα ήθελα να έχω κάνει περισσότερα για αυτόν τον σύλλογο. Το όνειρό μου είναι ένας ακόμα θρίαμβος με τη Γιουνάιτεντ και να κερδίσω ένα ακόμα πρωτάθλημα. Στην Τότεναμ σκόραρα περισσότερο, όμως το επίπεδο στη Μάντσεστερ είναι πιο δύσκολο», τόνισε ο Βούλγαρος άσος.

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Δεν ανησυχώ με την κριτική. Στο ποδόσφαιρο είναι πιο δύσκολο να κάνεις βήματα προς τα μπρος διότι ο κόσμος αναλύει τα λάθη ακόμα και στις επιτυχίες. Το ηθικό μου είναι υψηλό και πάντα προσπαθώ να προσπερνώ τις δύσκολες καταστάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: