Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Νίκη με θέαμα ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Μπροστά στο κοινό του, ο «δικέφαλος» θέλει να συνδυάσει το «τρίποντο» με μια καλή εμφάνιση, προσφέροντας και θέαμα. Και ο Εργοτέλης άλλωστε, δεν έχει άγχος, καθώς εξασφάλισε τη παραμονή και αναμένεται ένα ανοικτό παιχνίδι.

Τα πλάνα του Σάντος

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τη προπόνηση του Σαββάτου χωρίς κάποιο απρόοπτο.

Τα προβλήματα είναι γνωστά για τον Φερνάντο Σάντος, καθώς δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Ίβιτς, Μαλεζά, Κοντρέρας, τους τραυματίες Σνάουτσνερ, Κρέσιτς, αλλά και τον Μουν, που βρίσκεται με άδεια στη Νότιο Αφρική.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τους Αραμπατζή (δεξιά), Λίνο (αριστερά) Τσιρίλο και Σαβίνι στην άμυνα, τους Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια (δεξιά), Σορλέν (αριστερά) στη μεσαία γραμμή και τους Μουσλίμοβιτς, Παπάζογλου να συνθέτουν το δίδυμο της επίθεσης.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Γλύκος, Κουτσιανικούλης, Φωτάκης, Εντίνιο, Φιλομένο, Βερόν και ο νεαρός Καρασαλίδης.

Χωρίς 8 ο Εργοτέλης

Από τη πλευρά του, ο Εργοτέλης θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, καθώς ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς οκτώ στελέχη του.

Συγκεκριμένα, οι Ρουμπάκης, Κορδονούρης, Χίμπλινγκερ, Μπέτο, Λεάλ και Μπούντιμιρ είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Πόζα, Μπαλάφας.

Ο Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Χρυσοφάκης, Σασιασβίλι, Ορφανός, Μπερτόσα, Τζούνιορ, Τσεσνάουσκις, Γελαδάρης, Βίσιο, Σαρρής, Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Κοιλιάρας, Φραγκουλάκης, Καρέλης, Γιαλούσης, Σιάκκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: