Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Ευτυχισμένος ο Λίνο

Χαρούμενος ήταν ο Λίνο αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ, το οποίος τον καθιστά κάτοικο ...Τούμπας μέχρι το 2012. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε ότι αυτό που προέχει για τον «Δικέφαλο» είναι η πρώτη θέση στη διαδικασία των play off, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο και την διοίκηση του μακεδονικού συλλόγου. Εμφανώς ικανοποιημένος και χαρούμενος ήταν μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Λίνο, ο οποίος στις πρώτες δηλώσεις του μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τους «απρόμαυρους» τόνισε ότι προτεραιότητα για τον μακεδονικό σύλλογο είναι τα play off και η κατάκτηση της πρώτης θέσης:

«Πρώτα θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που η συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί. Ηταν κάτι που ήθελα πολύ, καθώς τον ενάμιση χρόνο που είμαι εδώ έχω διαπιστώσει ότι ο ΠΑΟΚ είναι σύλλογος με μεγάλη δυναμική και καλύπτει τις φιλοδοξίες μου.
Θα συνεχίσω να δουλεύω για να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κατά τη διάρκεια της παραμονής μου.
Ελπίζω η αρχή να γίνει από τα φετινά πλέι οφ και να καταφέρουμε ό,τι δεν κάναμε πέρυσι», είπε αρχικά ο 33χρονος Βραζιλιάνος και στη συνέχεια ευχαρίστησε την διοίκηση και τον κόσμο του ΠΑΟΚ που τον κράτησαν στην Θεσσαλονίκη:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πρόταση που μου έκανε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την αγάπη που έδειξε από την αρχή και σε εμένα και στην οικογένειά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: