Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Με... φόντο την Ευρωλίγκα


Ο Κις σε φάση από τον αγώνα Πανελλήνιο-Μαρούσι Ο Πανελλήνιος έχασε σημαντική ευκαιρία να κάνει το μπρέικ στον Αγιο Θωμά. Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην Κυψέλη με τους "Ολυμπιονίκες" να υποδέχονται το Μαρούσι το απόγευμα του Σαββάτου (5μ.μ., Τανατζής-Φούφης-Μπήτης) σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με... φόντο την Ευρωλίγκα.

Ο Τζούρο Οστοϊτς έχει χάσει πολλές προπονήσεις και η συμμετοχή του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αναφορικά με το παιχνίδι ο Ηλίας Ζούρος τόνισε: "Έχουμε ήδη ξεχάσει την ήττα στο Μαρούσι και δουλεύουμε για το παιχνίδι της Κυψέλης", δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος και πρόσθεσε: "Πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες. Όταν παίζουν δύο ισοδύναμες ομάδες, οι λεπτομέρειες είναι που κρίνουν τον αγώνα. Χρειάζεται 100% συγκέντρωση. Ένα λεπτό αδράνειας μπορεί να μας στοιχίσει. Το μόνο αποτέλεσμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη".

Ο Ίαν Βουγιούκας από την πλευρά του επισήμανε: "Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε στη σειρά των αγώνων με το Μαρούσι, αλλά δεν χάθηκε και ο "πόλεμος". Αν είμαστε καλοί στη συνέχεια, πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς που θα πάρουμε την 3η θέση. Στο ματς της Κυψέλης σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα το ξεκίνημα του αγώνα, για να αποβάλλουμε νωρίς το άγχος. Ελπίζω να γεμίσει και ο κόσμος το γήπεδο, όχι μόνο για να μας βοηθήσει, αλλά για να παρακολουθήσει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι".

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει να μάθει εάν θα έχει στη διάθεσή του τους Φάνη Κουμπούρα και Μιχάλη Πελεκάνο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Ο Μάριος Μπατής ανέφερε: "Κάθε παιχνίδι των πλέι οφ δεν έχει σχέση με το προηγούμενο ή το επόμενο. Από τη μία έχουμε το ψυχολογικό προβάδισμα που μας δίνει το 1-0, αλλά από την άλλη ξέρουμε ότι οι ισορροπίες σε τέτοιες σειρές είναι εύθραυστες και δεν επαναπαυόμαστε στο πλεονέκτημα της έδρας. Φυσικά ο στόχος μας είναι να νικήσουμε για να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της 3η θέσης που διατηρούμε ολόκληρη τη χρονιά , αλλά για να τα καταφέρουμε πρέπει η απόδοσή μας να είναι ανάλογη με εκείνη που πιάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο την περασμένη Τετάρτη. Είμαστε έτοιμοι για ματς που κρίνονται στο τελευταίο σουτ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: