Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ντούνγκα: Πάω στο Μουντιάλ με τον ‘τοίχο’ της Ίντερ!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_vNoKZsbKcs.jpgΟ Ντούνγκα αποκάλυψε πως η άμυνα της Βραζιλίας στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής θα αποτελείται από παίκτες που αγωνίζονται στην Ίντερ.Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο» τόνισε πως οι Ζούλιο Σέζαρ, Λούσιο και Ντάγκλας Μαϊκόν θα είναι οι βασικές του επιλογές, αφού πραγματοποίησαν εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα των «νερατζούρι».

«Το γκρουπ των παικτών της Ίντερ θα κουβαλήσουν μεγάλη ευτυχία εδώ μετά από μία ιστορική χρονιά με την ομάδα τους. Είμαι σίγουρος ότι εξακολουθούν να είναι πεινασμένοι για μπάλα. Πηγαίνω στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τον ‘τοίχο’ της Ίντερ. Πέντε μήνες πριν είχα πει ότι ο Λούσιο ήταν θαυμάσια μεταγραφή», τόνισε ο Ντούνγκα και συνέχισε:

«Με ρωτήσατε για την αποχώρηση του Ιμπραΐμοβιτς και απάντησα: ‘Ο Λούσιο είναι σπουδαία προσθήκη. Θα αλλάξει τη νοοτροπία της Ίντερ. Δεν έκανα λάθος. Είναι γεννημένος νικητής. Δεν του αρέσει να χάνει ούτε στα οικογενειακά διπλά στο τέλος της προπόνησης».

Και στο τέλος, επεσήμανε: «Η πείνα του Λούσιο, η κλάση του Ζούλιο Σέζαρ, η δύναμη του Μάικον: ήμουν σίγουρος ότι η Ίντερ θα προχωρούσε πολύ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι δύσκολο να δεχτείς τέρματα με αυτό τον τοίχο. Είναι σχεδόν αδύνατο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: