Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Tέσσερις μεταγραφές και ο Σαλπιγγίδης

http://www.contra.gr/images/m/SALPI1001_m.jpgΣε τέσσερις θέσεις ψάχνουν παίκτες ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του, για την ενίσχυση της ομάδας στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Έχει αποφασισθεί ποιες είναι αυτές οι θέσεις, ήδη γίνονται κρούσεις σε υποψήφιους στόχους και απομένει για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού η έλευση του νέου προπονητή, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Οι μεταγραφές θα ολοκληρωθούν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις αρχές Ιουλίου, ώστε η ομάδα να μονταριστεί εγκαίρως για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προγραμματισμός των υπεύθυνων του ΠΑΟΚ προβλέπει ότι θα αποκτηθεί ένας δεξιός μπακ, ένας αριστερός μπακ ως εναλλακτική λύση του Μασιέλ Λίνο, ένας στόπερ και ένα αριστερό χαφ, ενώ για την επίθεση είναι δεδομένη η απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Εάν δεν αποκτηθεί σέντερ φορ, πράγμα δύσκολο, εκτός και εάν πουληθεί ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο Σαλπιγγίδης θα επιστρέψει στη θέση του φουνταριστού, στην οποία αγωνίσθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία όσο ήταν στον ΠΑΟΚ. Ο δεξιός μπακ θεωρείται απαραίτητος, γιατί στον ΠΑΟΚ για την βασική 11άδα ψάχνουν κάτι καλύτερο από τον Νίκο Αραμπατζή και τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, στόπερ αναζητείται γιατί πέρυσι παρατηρήθηκαν ελλείψεις σ’ αυτή τη θέση, ενώ αριστερός χαφ θα αποκτηθεί, αφού πέρυσι η θέση καλύφθηκε με «αλχημείες» και κυρίως από τον φιλότιμο Ολιβιέ Σορλέν.

Η απόκτηση των πέντε νέων παικτών προϋποθέτει, όπως είναι ευνόητο, και την αποχώρηση αντίστοιχου αριθμού παικτών. Ο Ματίας Βερόν και οι δανεικοί Μπράις Μουν και Αρνάλτο Εντίνιο ανήκουν στην κατηγορία των παικτών που, εκτός εξαιρετικού απρόοπτου, θα φύγουν από τη Τούμπα και αναζητούνται άλλοι ένας ή δυο για να «αδειάσουν» θέσεις στο ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: