Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Μοράτι: "Υποψήφιος για την Ιντερ ο Καπέλο"


Φάμπιο Καπέλο Ο Φάμπιο Καπέλο είναι ένας από τους υποψήφιους να διαδεχθεί τον Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της Ιντερ, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης, Μάσιμο Μοράτι. Ο νυν προπονητής της εθνικής Αγγλίας έχει δηλώσει ότι η δουλειά του στα "τρία λιοντάρια" θα είναι η τελευταία της καριέρας του και μέχρι τώρα θεωρείται σίγουρο ότι θα παραμείνει στη θέση αυτή μέχρι και το EURO 2012, ίσως όμως να τον έλκει η ιδέα να κοουτσάρει ακόμη μία μεγάλη ομάδα της πατρίδας του, μετά τη Μίλαν, τη Γιουβέντους και τη Ρόμα.

Ο Μοράτι ανέφερε ακόμη ως πιθανούς υποψηφίους για τον πάγκο των "νερατζούρι" τους Πεπ Γκουαρντιόλα (αναγνώρισε πάντως ότι είναι απίθανο να φύγει από την Μπαρτσελόνα...), Λουτσιάνο Σπαλέτι, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, αλλά και τους Λεονάρντο (έφυγε ουσιαστικά ως αποτυχημένος από τη Μίλαν) και Ρομπέρτο Μπάτζιο (δεν έχει εργαστεί ως προπονητής). Αντίθετα, δεν ανέφερε ονόματα που προβάλλονται ως πιο πιθανά από τα ιταλικά ΜΜΕ, όπως του Ρόι Χότζσον και του Ράφα Μπενίτεθ.

Στις ίδιες δηλώσεις του, πάντως, ο πρόεδρος της Ιντερ άφησε και ένα μικρό "παράθυρο" αισιοδοξίας για παραμονή του Μουρίνιο, ο οποίος έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ιταλίας, αλλά έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: