Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Διαψεύδουν για Μπέλεκ και ΤΣΣΚΑ

http://www.contra.gr/images/m/belek285_m.jpgΤα σενάρια που ήθελαν τον Στιβ Λεο Μπέλεκ να έχει δεχτεί νέα πρόταση… μαμούθ από την ΤΣΣΚΑ, διαψεύστηκαν την Παρασκευή του μεσημέρι από τους ανθρώπους του Πανθρακικού. Σύμφωνα και με τις δηλώσεις του γενικού αρχηγού, Βασίλη Κυρουβίδη, ο Πανθρακικός δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση από τη ρωσική ομάδα και πως το ενδιαφέρον που υπήρχε εδώ και καιρό, ήταν καθαρά φιλολογικό. Μάλιστα τόνισε πως: «Δεν έχει γίνει καμία απολύτως πρόταση. Δεν έχει φτάσει στα χέρια μας καμία οικονομική προσφορά για τον Μπέλεκ. Όλα αυτά είναι παιχνιδάκια των μάνατζερ. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει στην Ουντινέζε».

Το ποσό του 1.5 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να έχει προταθεί στους Ακρίτες, λογικό ήταν να μην περάσει ασχολίαστο από τους φιλάθλους της Κομοτηνής, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του νεαρού Καμερουνέζου ένα τεράστιο χρυσωρυχείο, ενόψει της νέας χρονιάς στη Β΄ Εθνική.

Βασιλακάκης VS Χάβος

Η σχεδόν δεδομένη αποχώρηση του Παύλου Δερμιτζάκη για τον ΠΑΟΚ, ανάγκασε τους ανθρώπους του Πανθρακικού να κινηθούν αστραπιαία για τον αντικαταστάτη του. Το όνομα του Κώστα Βασιλακάκη ήταν αυτό που ακούστηκε πρώτο για να τον αντικαταστήσει, με τους Ακρίτες να ταξιδεύουν στη Δράμα και να έχουν συνάντηση μαζί του.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μοναδικό όνομα που έκανε το γύρω της Κομοτηνής, αφού σύμφωνα με πληροφορίες κρούση έγινε και στον Μάκη Χάβο του Αγροτικού Αστέρα. Ο 41χρονος τεχνικός, που ετοιμάζεται αν κουνήσει μαντήλι από τον Εύοσμο, είχε μία πρώτη κουβέντα με τους Ακρίτες σε πολύ καλό κλίμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: