Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Προπονητης ως την Κυριακή

«Κλείνει» τεχνικό ως την Κυριακή

Η χθεσινή σύσκεψη της ηγεσίας του ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη και τους Ζήση Βρύζα και Σέρτζιο Κονσεϊσάο, είχε βασικό αντικείμενο συζήτησης το θέμα προπονητή. Που είναι πρώτο σε σειρά προτεραιότητας για την ομάδα, εν όψει του προγραμματισμού που πρέπει να γίνει για την συνέχεια και την έναρξη της καινούργιας προετοιμασίας.
Αποφασίστηκε στην σύσκεψη αυτή πως η επιλογή του νέου τεχνικού θα γίνει μέσα στο επόμενο 48ωρο και θα ανακοινωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ισως αύριο ίσως και την Κυριακή, όχι όμως αργότερα από την Δευτέρα, που είναι και η τελευταία μέρα του Μαϊου.
Από όσα προέκυψαν από την σημαντική αυτή σύσκεψη, ο νέος τεχνικός μπορεί να είναι ξένος, από τον οποίο μάλιστα περιμένουν απάντηση άμεσα αλλά μπορεί να είναι και ο Παύλος Δερμιτζάκης, προς τον οποίο έγινε ήδη διερευνητική επαφή.

Όχι ο Κόσμι

Οι επαφές με προπονητή από την Ευρώπη υπάρχουν και συνεχίζονται αλλά από την ονοματολογία αυτή δεν περιλαμβάνεται το όνομα του Σερζ Κόσμι, του ιταλού άλλοτε τεχνικού της Περούτζια με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και ο Ζήσης Βρύζας. Ο συγκεκριμένος τεχνικός δεν περιλαμβάνεται στην παρούσα φάση στα πλάνα της ΠΑΕ και οι αναζητήσεις περιστρέφονται σε άλλες χώρες ενώ ήδη οι ηγέτες της ΠΑΕ κάνουν συζητήσεις και περιμένουν απαντήσεις.

Ο Παύλος

Αν οι επαφές και συζητήσεις δεν ευοδωθούν σ’ αυτό που θέλουν για την ομάδα τους, οι διοικούντες του ΠΑΟΚ, τότε θα καταλήξουν στον Παύλο Δερμιτζάκη που αποτελεί την Νο 1 επιλογή τους από τον ελληνικό χώρο. Ξέρουν καλά πως λύση στο πρόβλημα της σύμβασης του με τον Πανθρακικό δεν υπάρχει και πως με μια επικοινωνία μπορεί εύκολα η θρακική ΠΑΕ να απαλλάξει τον τεχνικό της από την δέσμευση αυτή, όπως άλλωστε το επεσήμανε και ο ίδιος στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Κομοτηνή.
Στην χθεσινή αυτή συνάντηση των παραγόντων του ΠΑΟΚ, τέθηκαν και άλλα ζητήματα που αφορούν την ομάδα, όπως η μεταγραφική της ενίσχυση, και η έναρξη της προετοιμασίας. Θέματα που αφορούν το καθαρά ποδοσφαιρικό τμήμα και που θα δρομολογηθούν άμεσα με την ανακοίνωση του νέου προπονητή.
Στον τομέα της ενίσχυσης ένα βασικό και ανοιχτό πάντα ζήτημα είναι η υπόθεση Σαλπιγγίδη, που πήρε άλλη τροπή με την στάση των συνδέσμων φίλων του ΠΑΟΚ. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης είναι αποφασισμένος να έρθει σε επαφή με τους συνδέσμους της ομάδας και να τους γνωστοποιήσει τις προθέσεις του για όλα αυτά τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της διοίκησης και για τα οποία δεν είναι διατεθειμένος να εκχωρήσει τέτοιες αρμοδιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: