Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Κοιτάζει τον Ρόνι ο Ολυμπιακός...


Ο Ρόνι Εντερσον Φουρτάδο Αραούχο Στον Ολυμπιακό έχουν παγώσει τα πάντα μέχρι το Διοικητικό Συμβούλιο, ωστόσο ο ξένος Τύπος δεν έχει σταματήσει να συνδέει το όνομα του Ολυμπιακού με παίκτες. Σύμφωνα με τους Γερμανούς, οι "ερυθρόλευκοι" ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ρόνι Εντερσον Φουρτάδο Αραούχο.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ουνιάο Λεϊρία, όπου είχε 17 συμμετοχές, καταφέρνοντας να σκοράρει και τρεις φορές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γερμανία, ο Ρόνι βρίσκεται στο στόχαστρο της Χέρτα, ομάδας στην οποία αγωνίζεται και ο αδελφός του Ραφαέλ. Επίσης στο κυνήγι του Βραζιλιάνου εκτός από τον Ολυμπιακό, έχει προστεθεί και η Κολωνία, που θέλει να ενισχυθεί με τον εν λόγω παίκτη.

Ο Ρόνι Εντερσον Φουρτάδο Αραούχο αγωνίζεται σε μία θέση όπου πονάει και θέλει ενίσχυση ο Ολυμπιακός, όμως αυτή την στιγμή τίποτα δεν κινείται στο λιμάνι, για ότι αφορά τα μεταγραφικά. Πιο πολύ για παιχνίδι μάνατζερ πρόκειται, παρά για πραγματικό ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: