Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Καβάλα Μένουν και τη νέα χρονιά Ρινκόν-Ντικρόκ

http://www.sport24.gr/ast/cov/66/665944_b.jpgΣτους "Αργοναύτες" θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν Ρινκόν και Πιέρ Ντικρόκ σύμφωνα με πληροφορίες. Ενδιαφέρον για τον Ντιντιέ Ντομί που μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες. Η... σημαία θα παραμείνει στην ιστό της και τη νέα σεζόν στην ομάδα της Καβάλας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Πιέρ Ντικρόκ τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση των "Αργοναυτών" για να συνεχίσει να φορά την φανέλα του συλλόγου για άλλον ένα χρόνο.

Μαζί του θα είναι και ο Ντιόγκο Ρινκόν, καθώς η οικογένεια Ψωμιάδη υπολογίζει αρκετά σε αυτόν τόσο αγωνιστικά, όσο και στα αποδυτήρια, αφού είναι ένας παίκτης με πολλές παραστάσεις που μπορεί να βοηθήσει νεαρούς παίκτες.

Ενδιαφέρον για Ντομί

Αργά το βράδυ ανακοινώσαμε την πρώτη μεταγραφή της Καβάλας για τη νέα σεζόν, με τον Γιώργο Δεληζήση θα μετακομίζει από τον Εορδαϊκό στους "Αργοναύτες".

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που εξετάζεται σοβαρά είναι ο Ντιντιέ Ντομί. Ο 32χρονος αριστερός μπακ είναι μια καλή λύση για την Καβάλα και αν ρίξει τις αποδοχές του δεν αποκλείεται να αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: