Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Άρης Στο επίκεντρο ο διεθνής Βούλγαρος Ανγκέλοφ

http://www.sport24.gr/ast/cov/an/angelov_b.jpgΣτο "Κλεάνθης Βικελίδης" μπορεί να έχει περάσει μία εβδομάδα μετά από την παρουσία του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στα γραφεία της ΠΑΕ όπου συναντήθηκε με την διοίκηση, ωστόσο το ότι έχει υπάρξει μόλις μία ανακοίνωση, του νέου συμβολαίου με τον Ρονάλντο Γκιάρο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν συνεχίζονται οι κινήσεις για τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Τελευταίο όνομα που προστέθηκε ήταν του Στάνισλαβ Ανγκέλοφ.Το συμβόλαιο του 32χρονου διεθνή Βούλγαρου μέσου με την γερμανική Κότμπους, όπου αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του 2007, ολοκληρώθηκε με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου με αποτέλεσμα την στιγμή αυτή να είναι ελεύθερος. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από την γειτονική χώρα όχι απλώς από πλευράς Άρη έχουν παρακολουθήσει τον Ανγκέλοφ αγωνιζόμενο αλλά και ήδη έχουνε ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για την απόκτησή του.

Σε μία θέση όπου στον Άρη φαίνεται πως θα κινηθούν σίγουρα δεδομένου ότι δεν αναμένεται να ενεργοποιηθεί ο όρος της απόκτησης του δανεικού Νταρίο Φερνάντες από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με τον Αργεντινό μέσο όλα δείχνουν πως θα καταλήξει στον Πανιώνιο. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι φαίνεται να απασχολεί και ιδιαίτερα έντονα ο 30χρονος χαφ Αντόνιο Βάσκεθ Χέσους Μουνιόθ της Ουέλβα σε αντίθεση με τον Τσάρλι Φουέμπο. Επίσης στο επίκεντρο είναι και η περίπτωση του Κώστα Μενδρινού που έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννενα και εξελίξεις αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Κι όσο για το θέμα του τερματοφύλακα; Από την στιγμή που οι Μίχαλ Πέσκοβιτς και Ρενάτο Πιοβεζάν είναι θέμα ημερών να αποτελέσουν παρελθόν ο 23χρονος τερματοφύλακας Μάρκος Βελλίδης του οποίου το συμβόλαιο με τον Διαγόρα Ρόδου ολοκληρώθηκε φαίνεται όχι απλώς να προτάθηκε και να εξετάζεται αλλά και να είναι προ των πυλών. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου ο σκάουτερ της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Δαλκίδης, δεν ήταν λίγες οι φορές που τον παρακολούθησε.

Από εκεί και πέρα στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης δεν έχει φθάσει καμία πρόταση για την απόκτηση του Μιχάλη Σηφάκη από την Μπενφίκα αλλά ούτε και για τον Φρέντι Αντού από την Σαουθάμπτον. Κάτι ανάλογο ισχύει και με την περίπτωση της Ουρακάν για τον Κάρλος Αράνο ενώ μύλος φαίνεται να δημιουργείται κατά πόσο ο Ρομπέρτο Μπατιόν έχει ή όχι συμβόλαιο και για την νέα αγωνιστική περίοδο με τον Άρη με την Μπάνφιλντ όπου αγωνίστηκε ως δανεικός να επιθυμεί να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Τέλος όπως αποτελεί κοινό μυστικό ο μεγάλος πονοκέφαλος του Κούπερ και της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης έχει να κάνει με την παραμονή ή πιο σωστά την απόκτηση του Κριστιάν Νασούτι από την Ρίβερ Πλέιτ ώστε να παραμείνει κάτοικος "Κλεάνθης Βικελίδης". Η επιστροφή τελικά από αύριο στην πατρίδα του αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις αν και η ομάδα της Αργεντινής φαίνεται ξεκάθαρα πως θα είναι εκείνη που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο εκτός και αν η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης προχωρήσει στην υπέρβαση με την καταβολή του ποσού των 750.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: