Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Θα ήταν... πρόκληση η πρόταση

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/d7771773d23f883696ead86fa913b9c5_L.jpg?1274981117?1274981117?1274981117Φίλοι του Παναθηναϊκού επισκέφθηκαν τον Ανδρέα Βγενόπουλο, εκφράζοντας τον προβληματισμό τους, με τον «mr. Mig» να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα αποχωρήσει και να εξηγεί γιατί δεν έκανε πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου.Το διοικητικό συμβούλιο που δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό είναι προ των πυλών και οι οπαδοί του «τριφυλλιού» βρίσκονται στην... τσίτα! Για αυτό και κάποιοι φίλοι των «πρασίνων» πήγαν στα γραφεία της «Marfin» και ζήτησαν να συναντηθούν με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, θέλοντας να του εκφράσουν την ανησυχία τους για το μέλλον της ομάδας.

Ο Βγενόπουλος τους δέχθηκε στο γραφείο του και τέθηκαν επί τάπητος όλες οι εξελίξεις στον πολυμετοχικό. Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να φύγει από τον Παναθηναϊκό και πως θα διατηρήσει τις μετοχές του, μιας και αγαπάει το «τριφύλλι» και δεν θέλει να αποχωρήσει παρά τις κόντρες που υπάρχουν.

Βέβαια, δεν θα μπορούσαν οι οπαδοί να ρωτήσουν τον «Βγενό» γιατί δεν έκανε πρόταση, ώστε το κλαμπ να αλλάξει χέρια μετά από 31 ολόκληρα χρόνια. Εκείνος, αναφέρθηκε στην κρίση που υπάρχει αλλά και στο γεγονός ότι δεν θα αισθανόταν καλά να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση. Δηλαδή να εμφανιστεί ένας άνθρωπος στις δύσκολες εποχές που ζούμε που να ρίχνει 60 εκ. ευρώ σε μία ποδοσφαιρική ομάδα.

«Έχω 58.000 εργαζομένους, δεν θέλω να κάνω απολύσεις, δεν θέλω να μειώσω τους μισθούς. Είναι μια δύσκολη περίοδος και εγώ προσωπικά δεν θα αισθανόμουν καλά να εμφανιστώ ως ένας άνθρωπος που δεν υπολογίζει τίποτα και προσφέρει ένα τεράστιο ποσό για μια ποδοσφαιρική ομάδα» φέρεται να τους είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: