Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Aντριάνο: "Γυρνάω να ξεπληρώσω το χρέος μου"

http://www.contra.gr/images/m/adriano_m.jpgΈτοιμος να βοηθήσει την Ρόμα να ξεπεράσει την απώλεια του εφετινού πρωταθλήματος και να γίνει το μεγάλο φαβορί της νέας σεζόν, παρουσιάστηκε με συνέντευξή του ο Αντριάνο.Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος απο τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι κάτοικος της “αιώνιας πόλης” μίλησε στηνCorriere Dello Sport για την επιστροφή του στην Ιταλία, λέγοντας: “Δεν υπάρχει μέρος που να μοιάζει με την Ιταλία, εκεί μπορώ να αποδείξω πως έχω επανέλθει πλήρως. Το σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό και είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στην Ιταλία. Θέλω να ακυρώσω το παρελθόν μου στην χώρα αυτή. Δεν επιθυμώ να επαναλάβω αυτά που έκανα στην Ίντερ σε καμία περίπτωση. Το οφείλω στην Ιταλία”.

Αναφορικά με την μετεγγραφή του στην Ρόμα, τόνισε: “Θέλω να αγωνιστώ για την Ρόμα για την υπερηφάνεια μου, πέραν των χρημάτων, δεν είναι αυτά ο πρωταρχικός λόγος της επιστροφής μου. Γυρνάω για να ‘πληρώσω’ το χρέος μου στη χώρα αυτή όπου πάντα μου συμπεριφέρονταν πολύ καλά και εγώ έφυγα από εκεί με λάθος τρόπο”, ενώ συνέχισε λέγοντας: “ Είμαι παίκτης της Ρόμα κατά 90%, θα μιλήσω και με την πρόεδρο, την Ροζέλα Σένσι στις 6 Ιουνίου για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Θα έρθω στην Ιταλία με την οικογένεια μου και τον γιό μου. Ξέρω πως θα έχω περισσότερες ευθύνες είμαι όμως έτοιμος. Πιστεύω πως μπορώ να συνεισφέρω και να γίνει η Ρόμα η μεγάλη ομάδα που πάντα ήταν”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην λέγοντας: “Φεύγω από την Φλαμένγκο σαν φίλος. Έχω εντυπωσιαστεί από το πλάνο της Ρόμα. Ο σύλλογος αυτός με ήθελε εδώ και έξι μήνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: