Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Εκπληξη με Σηφάκη στην Εθνική ομάδα


Ο Μιχάλης Σηφάκης σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας Ο Μιχάλης Σηφάκης εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας την Παρασκευή, καθώς κατάφερε να προπονηθεί μαζί με τον Σωτήρη Νίνη. Ο διεθνής τερματοφύλακας δείχνει να ξεπερνάει πιο γρήγορα από το αναμενόμενο την θλάση στον πλατύ ραχιαίο μυ. Ετσι δεν αποκλείεται να είναι σε θέση να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και επί ελβετικού εδάφους.

Στο μεταξύ, καλύτερα είναι και ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος επίσης συνεχίζει την θεραπεία του. Ο μέσος του Παναθηναϊκού αναμένεται ακόμα και από το Σάββατο να είναι σε θέση να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Αντίθετα πρόβλημα προέκυψε με τον Λουκά Βύντρα. Ο έμπειρος αμυντικός αποχώρησε από την προπόνηση εξαιτίας μιας σύσπασης στην οσφυική μοίρα της σπονδυλικής στήλης (σπασμός στη μέση) και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί με μεγαλύτερη ασφάλεια το Σάββατο.

Την Κυριακή ο ομοσπονδιακός τεχνικό θα δώσει ρεπό στους παίκτες του και ο ίδιος μαζί με τον Γιάννη Τοπαλίδη θα παρακολουθήσουν το φιλικό της Νοτίου Κορέας με την Λευκορωσία που θα γίνει στην Ελβετία.

Τέλος την Παρασκευή το βράδυ αναμένονταν στην Ελβετία και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος και θα παραμείνει στο πλευρό της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών σε όλη την υπόλοιπη προετοιμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: