Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Εγινε η "κρυφή" συνάντηση κορυφής

http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/pate_b.jpgΣτη περιβότητη συνάντηση του Νικόλα Πατέρα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για τις εξελίξεις στα διοικητικά το κλίμα ήταν καλό και σύμφωνα με τις πληροφορίες προέκυψε ανανέωση της θητείας του νυν προέδρο στη θέση του για δύο ακόμα χρόνια. Επίσπευση του Δ.Σ. για την Παρασκευή. Θέμα "αποχώρησης" του Αντωνίου.Η "κρυφή" συνάντηση και η διετής ανανέωση

Το ραντεβού που αναμένονταν να κρίνει πολλά στα διοικητικά δρώμενα του Παναθηναϊκού και δεν πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες έγινε το απόγευμα της Δευτέρας και διήρκησε λιγότερο από δύο ώρες.

Αν και καμία από τις δύο πλευρές δεν το επιβεβαιώνει επισήμως πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε σε καλό κλίμα και οι πληροφορίες μιλούν για ανανέωση της θητείας στον προεδρικό θώκο του Νικόλα Πατέρα για δύο ακόμα χρόνια.

Ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ Νικόλας Πατέρας και ο μεγαλομέτοχος του "τριφυλλιού" Γιάννης Βαρδινογιάννης συζήτησαν από κοντά και αναζήτησαν λύσεις και πτυχές ενόψει της επόμενης σεζόν σε πολλές εκκρεμότητες και πριν πραγματοποιηθεί το κρίσιμο Δ.Σ.

Επίσπευση στο Δ.Σ. για κρίσιμες αποφάσεις

Η ανανέωση αυτή του Νικόλα Πατέρα όπως ήταν λογικό άλλαξε άρδη τα δεδομένα στις διοικητικές εξελίξεις στο "τριφύλλι". Ετσι, επόμενο και πολύ σημαντικό βήμα είναι η πραγματοποίηση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Και επειδή ο χρόνος κύλησε με τις αποφάσεις να είναι στον αέρα για πολλά ζητήματα οι δύο άνδρες αποφάσισαν να επισπεύσουν το συντομότερο δυνατό το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του ενημερώθηκαν πως αυτό θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (21/05).

Η θέση της ΠΑΕ

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την πρώτη στιγμή επίσημα υποστήριξε ότι δεν έγινε "ποτέ" το ραντεβού, κάτι ωστόσο που είναι αναμενόμενο καθώς οι δύο πλευρές φέρεται να έχουν συμφωνήσει οι επαφές τους αλλά και τα όσα συμφώνησαν να κρατηθούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για ευνόητους λόγους.

Θέμα με Αντωνίου...

Θέμα πιθανής διακοπής της συνεργασίας με τον Κώστα Αντωνίου έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες κάτι που ωστόσο αιωρείται παρασκηνιακά εδώ και αρκετές μέρες. Αν και οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από κύκλους της ΠΑΕ, ο νυν διευθυντής ποδοσφαίρου πιθανών να μην είναι στο πόστο του την νέα χρονιά.

Εξάλλου και ο ίδιος ο παλαίμαχος άσος των "πράσινων" είχε αφήσει υπονοούμενα σε συνεντεύξεις του πως ο κύκλος του στο πόστο (που πολεμήθηκε για αρκετές από τις επιλογές του) έχει "κλείσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: