Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Αραβίδης: "Θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος"


Ο Αραβίδης σε προσπάθειά του... Στον ΑΡΗΣ FM 92,8 φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Αραβίδης και αναφέρθηκε στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι-οφ και την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη.

Στο αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε, αρχικά, ο ποδοσφαιριστής του Αρη: «Είχαμε την ευκαιρία να κλέψουμε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, όπως έγινε με εμάς αντίστοιχα με την ΑΕΚ και στα δύο παιχνίδια, που μέσα σε λίγα λεπτά στον πρώτο αγώνα χάσαμε το παιχνίδι και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χάσαμε τη νίκη στην έδρα μας. Στο ποδόσφαιρο, όλα χάνονται και όλα μπαίνουν. Σίγουρα, όμως, θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Σχετικά με το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει και να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, σχολίασε: «Υπάρχουν κάποια κομμάτια που δουλεύουμε με τον προπονητή μας συνέχεια. Πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά, γιατί τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Χθες, ανά διαστήματα, είχαμε καλή απόδοση και θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε το αριθμητικό μας πλεονέκτημα. Αν παίρναμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, θα ήταν σίγουρα υπερπολύτιμοι».

Για την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ στο Κλεάνθης Βικελίδης (19/05, 21:15), είπε: «Αυτό είναι κάτι σοβαρό. Έχουμε ένα παιχνίδι που δε μας είναι καθόλου αδιάφορο. Σίγουρα, έχει να κάνει και με τον αντίπαλο, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ένας αγώνας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Επιπλέον, παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και, ακολούθως, την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας και την επίτευξή τους, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς που σε λίγο ολοκληρώνεται, συμπλήρωσε: «Ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα και δεν αρέσκεται να φτάνει κάπου και να μην κατακτάει. Φτάσαμε στο Τελικό, αλλά δεν πήραμε το Κύπελλο. Κοιτάμε μπροστά, όμως, και προσπαθούμε να περάσουμε τους αντιπάλους μας. Μέχρι και την τελευταία αγωνιστική θα το κυνηγάμε».

Για την προσωπική του απόδοση σημείωσε ο Χρήστος Αραβίδης: «Όπως θέλουν όλοι να πάνε ψηλά, έτσι κι εγώ δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος μόνο με οκτώ συμμετοχές όλη τη χρονιά. Από' κει και πέρα, εμπιστεύομαι τον προπονητή μου. Όποτε θέλει αυτός, θα με χρησιμοποιήσει. Εγώ προσπαθώ πάρα πολύ στις προπονήσεις, θέλω να παραμείνω και να κατακτήσω πολλά με τον Αρη.
Ο κ. Κούπερ μου έκανε πολύ μεγάλο καλό, έμαθα πολλά από αυτόν. Τον ευχαριστώ και η παραμονή του μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα».

Από την άλλη, για τις μηδενικές συμμετοχές του πριν την έλευση του Έκτορ Κούπερ, ανέφερε: «Δεν έχω να πω και πολλά για τον προηγούμενο προπονητή. Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί διάφορα, τα οποία, ως επί των πλείστων, με βρίσκουν σύμφωνο. Ο Κούπερ ήρθε με σχέδια στον Αρη και έχει φιλοδοξίες. Έδωσε άλλη όψη στην ομάδα. Εμένα, προσωπικά, με βοήθησε πολύ και με τοποθέτησε στη φυσική μου θέση».

Τέλος, για την επόμενη χρονιά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες, ο Χρήστος Αραβίδης τόνισε: «Την επόμενη χρονιά, η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη. Θα δουλέψουμε με τον προπονητής μας και στην προετοιμασία. Προσωπικά, έχω μεγαλύτερες προσδοκίες, εύχομαι να έχω περισσότερες συμμετοχές και νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Δεν εφησυχάζω με τίποτα. Με τον κ. Κούπερ είχα κάποιες καλές στιγμές και δεν αφήνω καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Μπορώ να κάνω πολλά και πρέπει να τα αποδείξω μέσα στο γήπεδο.

Σίγουρα, δεν αρκούν μόνο τα λόγια, γι' αυτό και πρέπει να τα δείξω όλα μέσα στο γήπεδο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: