Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Εναν χρόνο τσάμπα θα παίξει ο Ονιέβου


Ο Ογκούτσι Ονιέγου με τη φανέλα των ΗΠΑ Αλλοι κυνηγούν το ευρώ κι άλλοι τα...χαρίζουν. Ο αμυντικός της Μίλαν, Ογκούτσι Ονιέβου, αποφάσισε να παίξει δωρεάν για ένα χρόνο στη Μίλαν, προκειμένου να ευυχαριστήσει με αυτό τον τρόπο το σύλλογο για τη συμπαράστασή του στη διάρκεια του σοβαρού τραυματισμού που πέρασε!

Ο κεντρικός αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ για τα τελικά του Μουντιάλ, έχασε σχεδόν όλη την χρονιά εξαιτείας του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο. Κατά την άποψή του, ήρθε ο καιρός για να "αποζημιώσει" τους "ροσονέρι" για την στήριξη που του παρείχαν στο διάστημα αυτό.

"Ο Ονιέβου ζήτησε και έλαβε έναν επιπλέον χρόνο επέκτασης του συμβολαίου του, από τις 30 Ιουνίου 2012 έως τις 30/06 του 2013", ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η Μίλαν και προσθέτει: "Στη διάρκεια της χρονιάς αυτής, ο Ονιέβου, μετά από δική του επιλογή και η οποία εκτιμήθηκε πάρα πολύ από το σύλλογο, ζήτησε να μην λάβει κανένα είδος μισθού. Πρόκειται για μία υποδειγματική κίνηση, η οποία αξίζει πολλά συγχαρητήρια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: