Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Προχωρημένες συζητήσεις!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_Hiz8RIVyyh.jpgΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ. ΤΙ ΠΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ. ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ. ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ.-έο κύκλο συζητήσεων άνοιξαν τα τελευταία 24ώρα ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη με θέμα τη μεταβίβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Όπως αναφέρει σήμερα το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φως» οι δυο άνδρες κάθισαν ξανά στο τραπέζι, μετά από ακριβώς έναν χρόνο, προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο της αγοροπωλησίας του συλλόγου.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, Κόκκαλης και Μαρινάκης, εδώ και λίγες ημέρες είναι πάλι σε επαφές και μάλιστα φαίνεται ότι στις κουβέντες τους έχουν πέσει ήδη και ποσά όσον αφορά την αποτίμηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Πληροφορίες αναφέρουν για ποσό της τάξης των 90 με 120 εκ. ευρώ, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν η τιμή αυτή αφορά όλο το «πακέτο», δηλαδή ΠΑΕ και «Καραϊσκάκης ΑΕ», κάτι που θεωρείται και το πιο πιθανό.

Ο Κόκκαλης, ωστόσο, παρουσιάζεται αρχικά να μην είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ» (το άλλο μισό ανήκει στον Λαυρεντιάδη) αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαπραγματεύεται και τα δύο, μια και θεωρεί την ΠΑΕ ζημιογόνα εταιρεία και το γήπεδο κερδοφόρα επιχείρηση.

Μέσα στις προχωρημένες συζητήσεις των δύο ανδρών περιλαμβάνονται και τα χρέη της ΠΑΕ, τα οποία παρουσιάζεται να αναλαμβάνει όλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Βεβαίως, θα πρέπει να περιμένουμε αν θα υπάρξει τελικώς συμφωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες, μια και στο παρελθόν όλες οι συζητήσεις για την παραχώρηση του συλλόγου (είτε με τον Μαρινάκη πέρυσι το καλοκαίρι, είτε πρόσφατα με τον Λαυρεντιάδη) οδήγησαν σε «ναυάγιο».

Σύμφωνα με την εκτίμηση του ρεπορτάζ της εφημερίδας, όλα θα κριθούν στο προσεχές διήμερο, μέχρι δηλαδή και το έκτακτο Δ.Σ. της Πέμπτης, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μετά από αυτές τις ραγδαίες εξελίξεις αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος από την πλευρά των Αγγελόπουλων!

Την ίδια ώρα ο Μαρινάκης παρουσιάζεται να έχει εδώ και καιρό επαφές και με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, προκειμένου να μην έχει πρόβλημα σε περίπτωση που αγοράσει την «Καραϊσκάκης ΑΕ».

Αν και εφόσον έχουν αίσιο τέλος οι επαφές Μαρινάκη και Κόκκαλη, είναι στο χέρι του δεύτερου αν θα μείνει κοντά στην ομάδα, για κάποιο διάστημα, λόγω της εμπειρίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: