Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Θέλει Μπόκα Τζούνιορς ο Τέβες!


Εντυπωσιακό χατ τρικ από τον Τέβες Ο Κάρλος Τέβες δίχασε το Μάντσεστερ με την περσινή του απόφαση να αφήσει τη Γιουνάιτεντ για λογαριασμό της Σίτι, όμως το γεγονός πως με τους "πολίτες" δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο τίτλο, αλλά ούτε και να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, φαίνεται ότι τον ξενέρωσε και ήδη άνοιξε την πόρτα της εξόδου.

"Δική μου επιθυμία είναι να φύγω κάποια μέρα από την Σίτι και να επιστρέψω στην Μπόκα Τζούνιορς. Φέτος έκανα προσωπικά μια καλή χρονιά χωρίς να μπορέσω να πάρω κάποιο τίτλο με την ομάδα μου κάτι που με απογοήτευσε", τόνισε αρχικά στο Fox Sports και σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: "Στόχος μου ήταν να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να παλέψω για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα της Αργεντινής. Είναι η ομάδα που θέλω να αγωνίζομαι, όταν παίζω για την Αργεντινή παίζω για την φανέλα, ποτέ για τα χρήματα".

Οι δηλώσεις αυτές άναψαν φωτιές στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία και στο παρελθόν έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του διεθνή Αργεντινού επιθετικού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: