Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Αμανατίδης: "Ύπουλα χτυπήματα"


Ο Αμανατίδης στην προπόνηση της Αϊντραχτ Ο Γιάννης Αμανατίδης διέψευσε τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για το τέλος της καριέρας του και ξεκαθάρισε πως δεν αντιμετωπίζει τόσο σοβαρό πρόβλημα. Μάλιστα εξαπέλυσε επίθεση κατά των δημοσιογράφων που κινδυνολογούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και χαρακτήρισε όλα όσα γράφτηκαν ψέματα.

"Είμαι απόλυτα υγιής. Είναι γελοία όσα γράφονται για μένα και το πρόβλημα για το γόνατό μου. Θα τα χαρακτήριζα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Εχω σταματήσει να μιλάω σε κάποιους δημοσιογράφους και επειδή δεν μπορούν να πάρουν καμία πληροφορία από εμένα βγάζουν πράγματα από το μυαλό τους και δημιουργούν αρνητικά σενάρια. Η αλήθεια είναι ότι είμαι διψασμένος για μπάλα", δήλωσε αρχικά ο 28χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, για να προσθέσει αναφερόμενος στην απουσία του από το Παγκόσμιο Κύπελλο:

"Σίγουρα το Μουντιάλ είναι μεγάλη διοργάνωση για όλους τους ποδοσφαιριστές και θα ήταν καλό να έδινα το "παρών", αλλά είμαι 28 χρόνων. Θα έχω και στο μέλλον την ευκαιρία να παίξω με την Εθνική. Καλύτερα να πάρει τη θέση μου κάποιος που θα είναι πιο έτοιμος από εμένα".

Καταλήγοντας μίλησε για το μέλλον του στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: "Ολα είναι πιθανά. Κανείς δεν ξέρει όμως τι μπορεί να συμβεί και προσωπικά δεν ασχολούμαι αυτή τη στιγμή με το συγκεκριμένο θέμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: