Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Χωρίς Κόκε, Πρίττα και αναμονή για Σηφάκη

http://www.sport24.gr/ast/cov/ko/kokesifakis_b.jpgΜία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης με την οποία ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (19/05, 21:15) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ.Αμέσως μετά ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Σηφάκης (το πρωί της Τετάρτης θα ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει να αγωνιστεί), Πέσκοβιτς, Φρασέρι, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Νέτο, Αράνο, Αγτζίδης, Βαγγέλη (προπονήθηκε κανονικά και είναι απόλυτα έτοιμος), Γκαρσία, Κάλβο, Φερνάντες, Αντού, Χαβίτο, Μεριέμ, Ντέιλι, Κάμπορα, Αραβίδης και Οικονομόπουλος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πρίττας, Κόκε, Ναφτί, Λαμπριάκος και Ορτίθ, που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών, όπως επίσης ο τιμωρημένος Νασούτι, αλλά και οι Πιοβεζάν, Γραικός, Μπουγαΐδης και Τζόνσον (έχει ενσωματωθεί με την εθνική των ΗΠΑ).

Κι όσο για το 4-4-2 του Κούπερ σε ευθεία; Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Σηφάκης (αλλιώς ο Πέσκοβιτς) και στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Γκιάρο και Κουλουχέρης απόντος του τιμωρημένου Νασούτι, έχοντας στα δεξιά τους τον Νέτο που επανέρχεται μετά από δύο παιχνίδια απουσίας και στα αριστερά τους τον Αράνο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής απόντος των Πρίττα και Ναφτί θα παίξουν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι Φερνάντες και Νάτσο Γκαρσία με τον Κάλβο στα αριστερά τους και τον Χαβίτο στα δεξιά τους. Τέλος το επιθετικό δίδυμο θα το αποτελέσουν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι Κάμπορα και Ντέιλι απόντος των Κόκε και Τζόνσον.

Τέλος, το πρωί της Τετάρτης ο Κούπερ έχει προγραμματίσει να πραγματοποιηθεί ένα χαλάρωμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου για τους ποδοσφαιριστές που μετέχουν στην αποστολή με δεδομένο ότι το παιχνίδι διεξάγεται στις 21:15.

Δεν υπάρχουν σχόλια: