Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Κριτική Νέβιλ στον Καπέλο


Ο Γκάρι Νέβιλ Αρνητικά σχολίασε ο Γκάρι Νέβιλ τις επιλογές του Φάμπιο Καπέλο για την εθνική Αγγλίας που θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής. Ο δεξιός αμυντικός της Μάντσεστερ αναφέρθηκε στην απόφαση του Ιταλού να συμπεριλάβει στην αποστολή μόνο έναν παίκτη στη δική του θέση.

"Δε θα έλεγα ότι είμαι απογοητευμένος που δεν μετέχω στην αρχική 30άδα του Καπέλο για το Μουντιάλ", ανέφερε ο Νέβιλ σύμφωνα με την εφημερίδα "The Mirror". "Πίστευα βέβαια ότι διατηρούσα πιθανότητες. Από την άλλη πλευρά δεν έτρεφα ψευδαισθήσεις, αφού δεν είχα κληθεί στην εθνική εδώ και ένα χρόνο.

Εξεπλάγην όμως όταν άκουσα ότι υπάρχει μόνο ένας δεξιός αμυντικός σε ολόκληρη την ομάδα, ο Γκλεν Τζόνσον, αλλά για να είμαι ειλικρινής, περισσότερη εντύπωση μου έκανε ο αποκλεισμός του Γουές Μπράουν", συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στον Ιταλό προπονητή, είπε επίσης ότι "ο Καπέλο προσπάθησε να πείσει τον Σκόουλς να επιστρέψει, αλλά ο Σκόουλς έχει σταματήσει εδώ και μερικά χρόνια και δεν είναι ο τύπος που θα γυρίσει πίσω. Καταλαβαίνω την προσπάθεια του Καπέλο, γιατί αν υπάρχει ένας παίκτης που θα έπρεπε να φέρει ξανά στην ομάδα, αυτός είναι ο Σκόουλς", κατέληξε ο άσος της Γιουνάιτεντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: