Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Εργα στην Τούμπα


Εξέδρα του γηπέδου του ΠΑΟΚ Περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να βελτιώσει το γήπεδο της Τούμπας ώστε να περάσει από τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ και να "προκριθεί" για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι επαφές φαίνεται ότι δεν ήταν ενθαρρυντικές με βάση τη διάθεση που έδειξε η πολιτική ηγεσία. Μέχρι τώρα, αρωγός στην βελτίωση της Τούμπας έχει γίνει η νομαρχία Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με επιστολή του στην ΓΓ Αθλητισμού ζητά να εγκριθεί η μελέτη συνολικού προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ για το γήπεδο της Τούμπας.

Η επιστολή του νομάρχη Θεσσαλονίκης αναφέρει τα εξής:
"Αγαπητέ κ. Γενικέ Γραμματέα, Όπως γνωρίζετε η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται κατά την επόμενη σεζόν στο Champions League. Ήδη η διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει υποβάλλει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μελέτη για βελτιωτικά έργα του γηπέδου της Τούμπας (στεγανοποίησης, υποστυλώσεων, φροντίδα αποδυτηρίων και WC) συνολικού προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ, μελέτη η οποία έχει ήδη εγκριθεί από τους αρμόδιους μηχανικούς της ΓΓΑ.

Τέτοια κονδύλια έχουν εγκριθεί για πολλά γήπεδα της χώρας, πολύ δε μεγαλύτερες δαπάνες και σχεδιασμοί προωθούνται για ομάδες όπως του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, εκτιμώ δε ότι ανάλογης μέριμνας και στήριξης από την Πολιτεία δικαιούνται και οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ, ο ’ρης, ο Ηρακλής. Κατόπιν τούτων, σας παρακαλώ να εγκρίνετε άμεσα τη δαπάνη ύψους 1 εκατ. ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθούν εγκαίρως οι σχετικές εργασίες και να δοθεί το ΟΚ από την UEFA για να διεξαχθούν οι αγώνες του Champions League στην ιστορική έδρα του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: