Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Χωρίς τον Ίβιτς στο "Βικελίδης"


Ο Βλάνταν Ίβιτς με αντίπαλο τον Μαρέσκα Με τον Βλάνταν Ιβιτς να προστίθεται στους απόντες, θα παραταχθεί αύριο ο ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης", για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, απέναντι στον Αρη. Ο Σέρβος μέσος υπέστη τράβηγμα στη γάμπα στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στην Τούμπα και έμεινε εκτός πλάνων.

Δεν υπολογίζονται, ακόμη, για τη μάχη με τους "κίτρινους", ο επίσης τραυματίας Μίρκο Σαβίνι, οι τιμωρημένοι Αλβες Λίνο, Γιώργος Φωτάκης, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και οι Πάμπλο Κοντρέρας, Κώστας Χαλκιάς, Μπράις Μουν, στους οποίους παρασχέθηκε άδεια, λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες. Επιστρέφουν, έχοντας εκτίσει τις ποινές τους, οι Ολιβιέ Σορλέν και Λούσιο Φιλομένο.

Στην αποστολή που γνωστοποιήθηκε σήμερα, με την ολοκλήρωση της προπόνησης της ομάδας, την ευθύνη της οποίας είχαν οι συνεργάτες του Φερνάντο Σάντος (σ.σ. ο Πορτογάλος εμφανίστηκε στη Σουρωτή, μίλησε για ένα πεντάλεπτο περίπου στους ποδοσφαιριστές και στην πορεία κατευθύνθηκε στο γραφείο του, όπου είχε επαφή με τους Ζήση Βρύζα, Σέρτζιο Κονσεϊσάο), συμπεριλήφθησαν οι: Κρέσιτς, Γλύκος, Αραμπατζής, Ευθυμιάδης, Καρασαλίδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μίλιεβιτς, Μωυσιάδης, Παπάζογλου, Τσιρίλο, Εντίνιο, Φιλομένο, Γκαρσία, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: