Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Η ΠΑΕ του Ρέμου, καλεί τον Ρέμο!


Αντώνης Ρέμος.. Τον Αντώνη Ρέμο καλεί με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Ηρακλής, όσο περίεργο κι αν φαίνεται κάτι τέτοιο. Η ΠΑΕ που ανήκει στον Ρέμο, καλεί τον Ρέμο. Τα χρονικά περιθώρια για την συμπλήρωση του φακέλου αδειοδότησης έχουν στενέψει και ο κίνδυνος αποκλεισμού της ομάδας από το νέο πρωτάθλημα, είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

"Στην καθοριστική φάση, την οποία βιώνει ο ποδοσφαιρικός ΗΡΑΚΛΗΣ και με βάση την κρισιμότητα των στιγμών, ο κόσμος του Συλλόγου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ως διοικητική εκπροσώπηση αυτού του κόσμου, καλούν τον Αντώνη Ρέμο να συναισθανθεί την κατάσταση και χωρίς την παραμικρή (και σίγουρα καταστροφική) χρονοτριβή να αναλάβει τις ευθύνες του και να πράξει το καθήκον του, έναντι του αυτοσεβασμού του, της ιστορίας της ομάδας και του κόσμου της", αναφέρει η ανακοίνωση της κυανόλευκης εταιρίας.

Σχετικά με τον Μπόσνιακ
Ο Δήμος Πολύκαρπος πρότεινε στον Ιβάν Μπόσνιακ να εισπράξει άμεσα περίπου 30.000 ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα του πρώτου χρόνου συμβολαίου, τους επόμενους μήνες, αλλά, οι δυό τους δεν συμφώνησαν καθότι ο Κοράτης ζήτησε διπλάσια προκαταβολή. Όσο για τα υπόλοιπα, δηλαδή περίπου 80.000 ευρώ, θέλει να τα εισπράξει σε μία δόση μέσα στο καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές θα επανέλθουν σύντομα για να βρουν χρυσή τομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: