Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Άγαλμα στον... ήρωα «CR 9»!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στο ποδόσφαιρο μία στιγμή, μία λεπτομέρεια μπορεί να σε μετατρέψει από «βάτραχο» σε «πρίγκιπα» ή να σε στείλει στον πάτο, χωρίς επιστροφή.

Αυτή, όμως, είναι η ομορφιά του συγκεκριμένου αθλήματος, η οποία το έχει αναγάγει σε «βασιλιά των σπορ» και αυτό ακριβώς πραγματεύεται εύστοχα η νέα διαφημιστική καμπάνια της Nike, «write the future».

Μετά λοιπόν από τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος, στο ευφυές διαφημιστικό της εταιρίας αθλητικών ειδών, παρουσιάστηκε με πλούσια γενειάδα και μπυρο- κοιλιά, στα όρια της κατάθλιψης, τώρα ήρθε η σειρά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο διεθνής Πορτογάλος, όμως, στην εν λόγω καμπάνια, αντιπροσωπεύει την άλλη όψη του νομίσματος. Τον άνθρωπο, τον οποίο το άθλημα μετέτρεψε σε «ήρωα».

Στο διαφημιστικό παρουσιάζεται -ένα τεραστίων διαστάσεων ασημένιο- άγαλμα του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, κατά την παρουσίαση του οποίου χειροκροτεί πλήθος Μαδριλένων.

Τα γυρίσματα του διαφημιστικού έλαβαν χώρα σε μία ήσυχη πλατεία ("Plaza de Ramales") σε δυτική συνοικία της ισπανικής πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: