Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Παραμένει παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κατσίδης


Ο Μιχάλης Κατσίδης Διατήρησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή της πυγμαχίας ο Ελληνοαυστραλός Μιχάλης Κατσίδης, ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια ζει στις ΗΠΑ. Ο Ομογενής πυγμάχος, με τη σπαρτιάτικη περικεφαλαία, "έσπασε πάλι τις καρδιές των Βρετανών φίλων της πυγμαχίας", όπως μετέδωσε το αυστραλιανό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο Κατσίδης διατήρησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή ελαφρών βαρών στην πυγμαχία κερδίζοντας στο Λονδίνο, τον αήττητο έως τώρα Aγγλο Κέβιν Μίτσελ, σε αγώνα που έγινε στο κατάμεστο "Aπτον Παρκ" (Upton Park).

O 29χρονος ομογενής, που είχε αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ, εμφανίστηκε στον αγώνα, όπως το συνηθίζει, φορώντας ένα ομοίωμα αρχαίας σπαρτιάτικης περικεφαλαίας, ενώ στην πλάτη του έχει ένα εντυπωσιακό τατουάζ με τον Ήλιο της Βεργίνας, θέλοντας να υποδηλώσει ξεκάθαρα την ελληνική καταγωγή του.

Ο 29χρονος πυγμάχος, ο οποίος κόλλησε το "μικρόβιο" της επαγγελματικής πυγμαχίας από το ίνδαλμά του, τον "Ρόκι Μαρτσιάνο", κατάγεται από την Αετοράχη Θεσσαλίας και μεγάλωσε στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Επισκέπτεται συχνά το χωριό του πατέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: