Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Γκαλιάνι: "Τέσσερις οι πιθανοί για τον πάγκο"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ga/galliani1_b.jpgΗ κούρσα της διαδοχής του Λεονάρντο στον πάγκο της Μίλαν περιλαμβάνει τέσσερις μνηστήρες, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης Μπερλουσκόνι. Οι μπουκμέικερς δέχονται και στοιχήματα μέχρι και για τον... Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία των "ροσονέρι". "Η είδηση της μεταβίβασης των μετοχών είναι αβάσιμη, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Οι οπαδοί της Μίλαν είναι πολύ κοντά στον πρόεδρο Μπερλουσκόνι", τόνισε με δηλώσεις του την Τρίτη (18/5) ο αντιπρόεδρος των Μιλανέζων, για να πει για το θέμα του προπονητή:

"Υπάρχουν τρεις ή τέσσερις υποψήφιοι, εκείνοι που έχετε πει και ένας ακόμα, αυτή τη στιγμή δεν έχει συμβόλαιο και δεν τον έχετε σκεφτεί ποτέ".

Σύμφωνα μάλιστα με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset.it" το όνομα το οποίο δεν έχει ακουστεί ακόμα για τη θέση του τεχνικού είναι αυτό του Αλεσάντρο Κοστακούρτα, ο οποιός φόρεσε για πάρα πολλά χρόνια τη φανέλα των "ροσονέρι" και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως προπονητής.

Την ίδια ώρα, τα γραφεία στοιχημάτων στο εξωτερικό έχουν αρχίσει και δέχονται στοιχήματα για τον διάδοχο του Λεονάρντο, με τα τρία πρώτα φαβορί να είναι αυτή τη στιγμή κατά σειρά οι Μάουρο Τασότι (2.25), Φίλιπο Γκάλι (2.75) και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (6.00).

Αυτοί δεν είναι όμως οι μόνοι υποψήφιοι καθώς με μεγαλύτερες αποδόσεις μπορεί κανείς να ποντάρει τα λεφτά του σε κάποιον από τις παλιές δόξες των "ροσονέρι" όπως οι Ράικαρντ (10.00), Κοστακούρτα (25.00), Μαλντίνι και Γκούλιτ (75.00), ενώ οι μπούκμεϊκερες δέχονται πονταρίσματα και για τους Λίπι (75.00), Μουρίνιο (200.00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: