Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Πιάνουν δουλειά στον Άρη, κρίσιμο 48ωρο για Κόκε

Επιστροφή στη δράση για τον Άρη από την Τετάρτη... Μετά το ρεπό της Τρίτης, όπως το καθιέρωσε ο Σάκης Τσιώλης, οι ποδοσφαιριστές των κίτρινων θα μπουν και πάλι στο γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία για το καθοριστικό παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Από σήμερα ουσιαστικά ξεκινάει, όμως, και το κρίσιμο 48ωρο για τον Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός ταλαιπωρείται από σκωληκοειδίτιδα, από την περασμένη εβδομάδα (όταν και εισήχθη στην κλινική), ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και τη Δευτέρα είχε πάλι πόνους, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τελικά δεν θα γλιτώσει το χειρουργείο.

Ο Κόκε θα εξεταστεί εκ νέου και θα αποφασιστεί μέχρι αύριο ποια εξέλιξη θα υπάρξει. Αν τελικά χειρουργηθεί θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και σίγουρα χάνει το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Την ίδια ώρα, ο Τσιώλης θα έχει από σήμερα την δυνατότητα να καταστρώσει τα πλάνα του για την Ξάνθη, με δεδομένο ότι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα κυρίως στη μεσαία γραμμή, εκεί όπου ψάχνει το… αντίδοτο για τα ανασταλτικά χαφ. Με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Φατί και Τόχα και του τραυματία Πρίττα, ο 52χρονος προπονητής καλείται να καλύψει τις απουσίες αυτές, αντλώντας λύσεις από την αγωνιστική φαρέτρα των κίτρινων. Ντανίλο Περέιρα, Πορτίγια, Μενδρινός, Σακάτα είναι υποψήφιοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επιστρέφει ο Καστίγιο δίνοντας ανάσα μεσοεπιθετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: