Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η υπεράσπιση του Μπουμσόνγκ στον Γκοβού!!

Φοβερά πράγματα έγιναν στην προπόνηση. Μετά την σύντομη ομιλία του Φερέιρα για τα ξενύχτια και την κακή εξωγηπεδική ζωή παικτών (φωτογραφίζοντας τον Γκοβού, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα του), ζήτησε και πήρε το λόγο ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος στόπερ χωρίς να τον αναγκάσει κανείς, υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του, αν και ο προπονητής δεν ανέφερε το όνομα του Γκοβού, ούτε είχε πρόθεση να τον εκθέσει. «Κόουτς νομίζω ότι δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι πρέπει σε μεμονωμένα γεγονότα. 

Σύμφωνοι, βγήκαν κάποιοι παίκτες, μπορεί να άργησαν να γυρίσουν, όμως και εμείς άνθρωποι είμαστε και έχουμε ανάγκη να ξεδίνουμε λίγο. Δεν το κάνουμε όταν  έχουμε προπόνηση, αλλά νομίζω όταν ακολουθεί ρεπό την επόμενη ημέρα. Και επειδή συνέχεια στοχεύουμε στον Γκοβού, εντάξει δεν έκανε και τίποτα. Βγήκε και είχε αυτή την ατυχία με το τρακάρισμα. 
Μην τον κρεμάσουμε κιόλας», είπε ο Μπουμσόνγκ και ουσιαστικά παραδέχεται ότι το τρακάρισμα έγινε με τον Γκοβού οδηγό. Σε αντίθεση με όσα έλεγε ο ίδιος τη Δευτέρα. Να σημειώσουμε μάλιστα πως ο Γκοβού δεν ήταν παρών και στις δύο ομιλίες, αφού έκανε ατομικό πρόγραμμα στην άλλη πλευρά του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: