Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ανησυχία στην Παιανία! «Τι γίνεται, διαλυόμαστε;»

Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν σήμερα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού το ΔΣ της Τρίτης και οι αποφάσεις που δεν ελήφθησαν. Ανησυχία των «πρασίνων» για το δύσκολο μέλλον και τα χρήματά τους…
Ανησυχία στην Παιανία! «Τι γίνεται, διαλυόμαστε;»
Ανησυχία επικρατεί πλέον στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού σχετικά με τα όσα έγιναν γνωστά από το χθεσινό ΔΣ. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» ενημερώθηκαν μέσω του Internet και των εφημερίδων για όλα και σήμερα στην Παιανία τα συζήτησαν μεταξύ τους.

Όλοι ήταν ιδιαίτερα ανήσυχοι και δεν έλειψαν μάλιστα και οι… υπερβολικοί, οι οποίοι έκαναν λόγο ακόμα και για διάλυση! Ωστόσο, οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Σισέ προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν, ενώ καθησυχαστικός ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Το μήνυμα των αρχηγών και του Πορτογάλου τεχνικού ήταν σαφέστατο: «Μην ανησυχείτε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και δεν πρόκειται να χάσει κανείς τα λεφτά του. Εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να πετύχουμε τον στόχο μας, να πάρουμε δηλαδή την πρώτη θέση στα πλέι οφ και μετά βλέπουμε…»

Ωστόσο, είναι πλέον εμφανές, πως το διοικητικό… μπάχαλο, επηρεάζει και το αγωνιστικό κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: