Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ποιές μεταγραφές; Το Κύπελλο…

Κατηγορηματικά διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την εμπλέκουν σε μεταγραφικά σενάρια η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Η ομάδα του Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι τη δεδομένη στιγμή προτεραιότητα του συλλόγου είναι το προσεχές ματς με την Καβάλα και ο τελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Ατομικό ο Σαγκανόφσκι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο διάφορα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η ομάδα μας βρίσκεται σε αναζήτηση υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει για εμάς το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος την τελευταία αγωνιστική με την ΠΑΕ Καβάλα και στην συνέχεια η μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής μας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Ως εκ τούτου οποιοιδήποτε άλλη δραστηριότητα δεν βρίσκεται στην άμεση προτεραιότητα μας».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά θέματα, το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Δώνης ενόψει του αγώνα με τους «αργοναύτες» είναι αυτό του Μάρεκ Σαγκανόφσκι. Ο παίκτης ακολούθησε στη σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη οι Σκόνδρας, Καραλής, Καραγκούνης, Αθανασίου και Μπάλας, θα επισκεφθούν το 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Περιστερίου, όπου θα δώσουν το... καθιερωμένο ραντεβού τους με τους μαθητές της πόλης του Περιστερίου και θα μοιράσουν εισιτήρια για τον αγώνα με την Καβάλα.

* Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ στις 30 Απριλίου (ώρα έναρξης 20.30) στο Ολυμπιακό Στάδιο με αντίπαλο την ΑΕΚ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: