Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Προς… αποχώρηση ο Κόκε!

Η αποχώρηση του Σέρχιο Κόκε από τον Άρη είναι περισσότερο πιθανή από ποτέ άλλοτε. Ο παίκτης έχει στα χέρια του δελεαστικότατη ομάδα από το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο Κόκε έλαβε την πρόταση του χθες το βράδυ και άμεσα επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της διοίκησης. Μιλώντας σε αυτούς τους εξέφρασε –ένθερμα- την επιθυμία του να φύγει από τους «κίτρινους» για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των ΗΠΑ.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του, την οποία δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει να χαθεί.

Από τον Άρη, επικοινώνησαν με τη σειρά τους με τον προπονητή της ομάδας, Σάκη Τσιώλη για να του μεταφέρουν την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Αυτός, λαμβάνοντας υπόψη την έντονη επιθυμία του Κόκε να φύγει από την ομάδα, έδωσε την συγκατάθεσή του.

Έτσι, οι εξελίξεις πλέον έχουν περάσει στα «χέρια» της διοίκησης, η οποία δεν λέει «όχι» να αφήσει τον παίκτη να φύγει, γλιτώνοντας ένα μεγάλο συμβόλαιο. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως, στον Άρη θέλουν να λάβουν ένα ικανοποιητικό ποσό για να αφήσουν τον παίκτη να αποχωρήσει.

Οι επόμενες ώρες είναι αρκετά κρίσιμες καθώς η μεταγραφική περίοδος για το πρωτάθλημα του MLS ολοκληρώνεται την Παρασκευή και η διοίκηση της ομάδας των ΗΠΑ θέλει άμεσα να υπάρξει μια κατάληξη στο ζήτημα, είτε θετική είτε αρνητική.Πηγη Novasport  fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: