Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

«Ο κύκλος μου στον Άρη, έκλεισε»

Συνεχής, πλέον, η ενημέρωση αναφορικά με το ενδιαφέρον που προέκυψε από ομάδα των ΗΠΑ για τον Σέρχιο Κόκε. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ομάδα του Χιούστον, η οποία έχει καταθέσει  πολύ συμφέρουσα πρόταση σε Αρη και ποδοσφαιριστή. 

 

Συγκεκριμένα στον Αρη προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ και στον ποδοσφαιριστή... 800.000 χωρίς βέβαια να έχουν γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια της προτεινόμενης συνεργασίας.  


«Ο κύκλος μου έκλεισε»

Επίσημα τοποθετήθηκε για το θέμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, μιλώντας στο  ραδιόφωνο της ΠΑΕ: 


 Αναλυτικά, τα όσα αποκαλυπτικά και κατατοπιστικά είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης σχετικά με το θέμα της αποχώρησης του Κόκε για την ομάδα του Χιούστον του MLS:


«Είναι σίγουρα ξαφνικό. Συνεκλήθη διοικητικό συμβούλιο παρουσία όλων των μελών, παρουσία όλων των φορέων. Το αίτημα για να μεταγραφεί μεταφέρθηκε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Κόκε θεώρησε ότι ο κύκλος του έχει κλείσει στην ομάδα, αυτό μας είπε και εξέφρασε την επιθυμία του να πάει να δοκιμαστεί ως δανεικός στην Αμερική, θεωρώντας το μεγάλη ευκαιρία. Εμείς το αρνηθήκαμε με αυτή τη μορφή.
 
Η επόμενη λύση που ήταν εφικτή, ήταν να λυθούν αμοιβαία οι υποχρεώσεις, με προτροπή του ποδοσφαιριστή. Οι συζητήσεις αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη. Το δεδομένο είναι ότι είμαστε σε διαδικασία, έτσι ώστε οι δύο πλευρές να απεμπλακούν αμοιβαία από το συμβόλαιό τους, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες και προχωράμε. Είναι αλήθεια ότι είναι σημαντικό το οικονομικό αντίτιμο.
 
Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι κάποιον δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα αν δεν έχει διάθεση, δεν κρατάμε κάποιον με το ζόρι. Στην Αμερική βρίσκονται στο τελικό στάδιο για τις μεταγραφές. Η πρόταση ήρθε την τελευταία στιγμή. Η πρόταση φαίνεται ότι ήταν πολύ δελεαστική και μας εξέφρασε έντονα την επιθυμία του να την κάνουμε αποδεκτή. Ο Αρης δεν χάνει από αυτή τη συμφωνία, καθώς ο παίκτης δεν θα έπαιζε στα πλέι οφ, λόγω της εγχείρησης στην οποία θα υποβληθεί. 
 
Εμείς καλέσαμε και τον προπονητή μας. Ο κ. Τσιώλης μίλησε μαζί του, ο ποδοσφαιριστής του εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει, υπάρχει και αυτό το πρόβλημα της υγείας του και κατάλαβε και ο προπονητής ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, δίνοντας το πράσινο φως για την αποχώρησή του. Εφόσον υπήρξε και η σύμφωνη γνώμη του κ. Τσιώλη δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Πλέον μας δίνεται η δυνατότητα να ψάξουμε με περισσότερη άνεση του χρόνου για τον αντικαταστάτη του ».
 


Κλείνοντας, ο πρόεδρος του Άρη μιλώντας για την Ξάνθη, είπε: «Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη με τη μέγιστη ένταση και την απαιτούμενη πίστη. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Ευελπιστούμε με τη λήξη των αγώνων να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: