Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Το διπλό «ευχαριστώ» στον Παπαδόπουλο

Οι φίλαθλοι της Ξάνθης εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον Νίκο Παπαδόπουλο, για την προσφορά του στην ομάδα, μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι ο νέος προπονητής την νέα χρονιά.
 
Το «ευχαριστώ» των Xanthifans θα έχει πέρα από την ανακοίνωσή τους, συνέχεια στο παιχνίδι με τον Αρη, όταν και αναμένεται να δώσουν πλακέτα-αναμνηστικό δώρο στον Παπαδόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος θα κοουτσάρει την Ξάνθη για τελευταία φορά, κόντρα στην παλιά του ομάδα τον Άρη, τη φανέλα της οποίας φόρεσε επί σειρά ετών, διατελώντας μάλιστα και αρχηγός της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Xanthifans:

«Μετά από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη πριν καν τελειώσει η χρονιά, πως από την επόμενη αγωνιστική περίοδο προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Νίκο Παπαδόπουλο για την προσφορά του ως προπονητή στην ομάδα της καρδιάς μας.
Του δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και κατάφερε να διαχειριστεί το ρόστερ της ομάδας μας κατάλληλα ώστε να κρατήσει την ομάδα μας επάξια στην μεγάλη κατηγορία».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: