Σε περίπου 15 μέρες θα κριθεί το μέλλον του Νέρι Καστίγιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο gazzetta.gr ο αδελφός του και ατζέντης του, Άλεξ. Τι είπε για Σαχτάρ, Άρη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.
Μιλώντας στο gazzetta.gr ο Άλεξ Καστίγιο επισήμανε πως «θα πρέπει να πάμε πρώτα στην Ουκρανία για να μιλήσουμε με τη Σαχτάρ. Αυτό θα γίνει μέσα σε μία εβδομάδα ή δεκαπέντε μέρες. Μετά θα ξέρουμε τι θα συμβεί.
Εκεί θα διαπραγματευθούμε με τη Σαχτάρ για να μείνει ελεύθερος ο Νέρι. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να γίνει αυτό. Θα πρέπει να βρούμε μία λύση για να φύγει από τη Σαχτάρ. Μετά θα δούμε πού θα συνεχίσει την καριέρα του».
Ερωτηθείς αν υπάρχουν προτάσεις από την Ελλάδα ισχυρίστηκε: «Μόνο ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Νέρι. Δεν υπάρχει τίποτα με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε κάτι από εκεί. Για εμάς υπάρχει ο Άρης. Αυτός είναι η προτεραιότητά μας. Από εκεί και μετά θα δούμε τι θα γίνει».
Όσο για το αν ο Καστίγιο σκέφτεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό είπε: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τον Ολυμπιακό αυτήν τη στιγμή. Δεν μπορούμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση τον Νέρι. Εμείς θα κοιτάξουμε αρχικά τον Άρη και μετά βλέπουμε».