Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Tenorio - Με κίνητρο φόρμα καί παράδοση ...

Επιμέλεια - Tenorio.


Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.


Από δω καί πέρα, όσο τελειώνουν τα σοβαρά πρωταθλήματα το πρόγραμμα θα γίνεται όλο καί πιό φτωχό.Όλο καί κάτι υπάρχει βέβαια, αλλά κακά τα ψέμματα το πρόγραμμα αδιάζει.Πάμε χωρίς πολλά πολλά στα σημερινά να δούμε τι θα παιξει η στήλη.



Tigre - Lanus (2)

Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, σε ακόμη καλύτερη όμως η Lanus .Η οποία παραμένει για 8 σερί αγώνες αήττητη.Bαθμολογικά - μαθηματικά έχει βλέψεις γιά πρωτιά αφού είναι 4 πόντους μακριά από την πρώτη Velez την οποία νίκησε την περασμένη αγωνιστική με σκορ 3-2.

Αγωνιστική κατάσταση φόρμα και παράδοση, δίνουν κατε εμε ένα προβάδισμα στην Lanús

Με ρίσκο το διπλό της  Lanus σε απόδοση (2,75)


 Montpellier - Monaco   (2)

Αμφότερες καί οι δύο ομάδες δεν είναι σε καθόλου καλή φόρμα.Δύο αγωνιστικές απομένουν γιά την λήξη στη Γαλλία. Ματς ζώης καί θανάτου γιά την Monaco, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.Δεν φαίνεται πως θα έχει πρόβλημα η  Montpellier καθώς έχει από κάτω της πάρα πολλές ομάδες.

Κίνητρο καί παράδοση είναι με το μέρος της Monaco.Θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση (2,40) καί ο Θεός βοηθός.


Espanyol - Sevilla  (2)

Τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία.Χωρίς απολύτως κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον καί σε κακή κατάσταση η Espanyol.Νίκη θέλει η Sevilla για να βγεί στην Ευρώπη καθώς την ακολουθή η Atletico Madrid.Βασικά υπάρχουν 3 ομάδες με τους ίδιους βαθμούς γιά 2 θέσεις στο Ευρώπα.Μάχη θα γίνει μέχρι το τελευταίο λεπτό των αγώνων.

Τελευταία αγωνιστική είναι, καί το κίνητρο είναι καθαρά με την Sevilla  .Επιλέγω το διπλό σε απόδοση (2,10) καί περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.


Racing Santander - Athletic Bilbao   (2)

Βαθμολογικά σωμένη η Racing η οποία σκέφτεται τις διακοπές.Μονόπλευρο το ενδιαφέρον για την Athletic που κυνηγά την εξοδό της στο Europa League.Σχεδόν κάτι ανάλογο καί δω με το πιό πάνω μάτς που αναφέρθηκα.Κίνητρο καί παράδοση είναι με το μέρος της Athletic.

Επιλογή το διπλό της Athletic Bilbao  σε απόδοση (2,20)


Chivas - Los Angeles Galaxy   (2)

Κοινή είναι η έδρα καί για της δύο ομάδες, με πολύ καλή παράδοση το Los Angeles Galaxy . Σε καλή σχετικά κατάσταση καί οι δύο αντίπαλοι.Πλήγμα για την Chivas αποτελεί η απουσία του καλύτερου ίσως επιθετικού της ο οποίος εκτίει τιμωρία από κάρτες.

Ανώτερη ομάδα το Los Angeles Galaxy  είναι σε καλή κατάσταση, σοβαρά προβλήματα δεν έχει, σε κοινή έδρα καί με σούπερ παράδοση.

Θα επιλέξω το διπλό των Los Angeles Galaxy  σε απόδοση (2,05)



Στη σούμα σε σύστημα με ζητούμενα :  Lanus - Monaco - Sevilla - Athletic Bilbao - Los Angeles Galaxy.


Τώρα, από τα 5 αυτά σημεία αν με ρωτούσε κάποιος ποιά βλέπω έτσι πολύ πιό ζεστά Θα του απαντούσα : Monaco - Sevilla - Athletic Bilbao.





Καλά να περνάτε τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: