Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Στο ΟΑΚΑ Μουσλίμοβιτς, Ελ Ζαρ

Τις υπηρεσίες τους στη διάθεση του Μάκη Χάβου έθεσαν Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και Ναμπίλ Ελ Ζαρ, για την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν και σήμερα και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή των προσαγωγών.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον τιμωρημένο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα, αλλά και τον τραυματία Ίλια Ίβιτς.

Στο αυριανό παιχνίδι, ο Μάκης Χάβος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4-2-3-1 με τερματοφύλακα τον Χαλκιά, στην άμυνα τους Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Έτο, στα χαφ το δίδυμο Βιτόλο-Τσουκαλά, σε ρόλο επιτελικού μέσου τον Φωτάκη, στα άκρα τους Βιεϊρίνια (αριστερά)-Σαλπιγγίδη (δεξιά) και στην κορυφή της επίθεσης τον Αθανασιάδη.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» των Θεσσαλονικέων: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: