Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Τον έπνιγε η αδικία τον Πάμπλο…!!

Ο Νίκος Πετρουλάκης γράφει για το «ξέσπασμα» του Πάμπλο Γκαρσία στο ματς με την ΑΕΚ, για τον Μίτσελ που τον προκάλεσε έξυπνα και για το δέσιμο του Ουρουγουανού με τον ΠΑΟΚ.

Τον έπνιγε η αδικία τον Πάμπλο…
Αυτός ο τσαμπουκάς που έλειπε από την Τούμπα επί χρόνια, εμφανίστηκε στο πρόσωπο του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός που αμφισβητήθηκε την πρώτη χρονιά από κάποιους που βρίσκονται κοντά στον Ζαγοράκη, «κέρδισε» τον κόσμο. Τον πίεζαν τον πρόεδρο ορισμένοι «γλείφτες», να διώξει τον Πάμπλο, πριν από δυο καλοκαίρια.

Ίσως για να εξυπηρετήσουν και τα μανατζερικά τους σχέδια. Ευτυχώς ο λαός με ένα πανό «τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία», τον κράτησε. Από τότε, άλλαξαν πολλά. Ο κόσμος ήρθε κοντά στον «Τσε Γκεβάρα» του ποδοσφαίρου. Στην Τούμπα με την ΑΕΚ, αποβλήθηκε. Ο Μίτσελ έξυπνα τον προκάλεσε. Ο διαιτητής «έφαγε» το παραμύθι και έδειξε την κόκκινη. Ο Μίτσελ στη συνέχεια τον προκαλεί, περνώντας από μπροστά του και τον ακουμπά με το χέρι. «Τρελαίνεται» ο Πάμπλο και τον γρονθοκοπεί. Λάθος. Πέφτουν όλοι πάνω του, ορμάει, αλλά μέσα του τον «έπνιγε» η αδικία. Ωστόσο, άφησε τον ΠΑΟΚ «γυμνό» στα δυο τελευταία παιχνίδια. Θα είναι όμως εκεί, για το διπλό του ρόλο.

Ηγέτης και εμψυχωτής στο ΟΑΚΑ. Για να περάσει αυτόν τον καλώς εννοούμενο τσαμπουκά στους υπόλοιπους, στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟ…

Πηγή: Metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: