Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Φεύγει ο Φορλάν!!

Στην Ισπανία θεωρούν σίγουρο πως στον αυριανό αγώνα Μάλαγα-Ατλέτικο Μαδρίτης, θα συνυπάρξουν για τελευταία φορά με τη φανέλα των "ροχιμπλάνκος", ο Κουν Αγουέρο και ο Ντιέγκο Φορλάν.

Τρόπος του λέγειν "θα συνυπάρξουν", καθώς ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες άφησε τον Φορλάν εκτός αποστολής, αλλά έστω κι έτσι ο Ουρουγουανός εξακολουθεί να είναι παίκτης της Ατλέτικο. Για πόσο ακόμα;

Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Μιγκέλ Ανχελ Χιλ άφησε να εννοηθεί ότι οι πιθανότητες αποχώρησης του έμπειρου επιθετικού είναι αυξημένες, σε αντίθεση με το νεαρό Αργεντινό. Οταν ρωτήθηκε σχετικά, είπε πως δεν πιστεύει ότι το αυριανό ματς θα είναι το τελευταίο του Αγουέρο με την ομάδα, αλλά όσον αφορά τον Φορλάν απάντησε με... χρησμό!
«Ο σύλλογος είναι υποχρεωμένος να διασφαλίσει ότι όταν ο Φορλάν φύγει, θα τύχει της αναγνώρισης που αξίζει σε έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή και επαγγελματία».

Ο ισπανικός Τύπος ερμήνευσε αυτές τις δηλώσεις ως "αποχαιρετιστήριες", ενώ ήδη υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ουρουγουανό.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: