Ο Αριέλ Ιμπαγάσα σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει όνειρα τελικού για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας χρονιάς!
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού αναφερόμενος στη συμμετοχή του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε λόγο για όνειρα τελικού! «Είναι μία διοργάνωση που μετέχουν οι καλύτερες ομάδες και ως πρώτο στόχο θα πρέπει να έχουμε την πρόκριση στους '16'. Μετά θα παίξει ρόλο η κλήρωση, αλλά μπορούμε να κάνουμε όνειρα για τον τελικό… Είναι δύσκολο, όμως μπορούμε να το ονειρευόμαστε και να το πιστεύουμε», σχολίασε.
Αναφορικά με τον φετινό τίτλο υποστήριξε πως «είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να κερδίζεις, πόσο μάλλον να κατακτάς έναν τίτλο. Νιώθεις ικανοποίηση για τη δουλειά σου. Είναι σαν επιβράβευση για μία προσπάθεια που ξεκινάει το καλοκαίρι και ολοκληρώνεται έναν χρόνο μετά». Επίσης ξεκαθάρισε πως MVP του φετινού Ολυμπιακού είναι γι' αυτόν «ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Μπορεί να είναι αμυντικός και να μην σκοράρει, αλλά θεωρώ ότι είναι η κολώνα της ομάδας. Αντιπροσωπεύει πολλά για τον Ολυμπιακό και είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που βελτιώνεται καθημερινά. Θεωρώ ότι ο Αβραάμ θα μπορούσε εύκολα να κάνει καριέρα σε μία μεγάλη ομάδα της Αγγλίας, της Ισπανίας ή, της Ιταλίας».

Ερωτηθείς για το γεγονός πως η ομάδα του ψάχνει έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση του, είπε: «Αν η ομάδα κρίνει ότι χρειάζεται έναν παίκτη στη θέση μου θα είναι καλό να τον αποκτήσει. Γνωρίζω και εγώ ότι περνάνε τα χρόνια... Φυσικά, βέβαια, μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της επόμενης σεζόν».

Για τον Γιάννη Φετφατζίδη, επισήμανε: «Είναι καλό που τον συγκρίνουν με τον Λιονέλ Μέσι. Εχουν κάποια κοινά στοιχεία και η ηλικία τους δεν διαφέρει πολύ. Το θέμα είναι να πιστέψει ο ίδιος ότι είναι πολύ καλός και να συνεχίσει την σκληρή δουλειά ούτως ώστε να κάνει την έκρηξη τη νέα σεζόν».

Καταλήγοντας, μίλησε και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και δείχνει ότι αγαπάει πολύ όχι μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και το ποδόσφαιρο. Είναι πάντα πρόθυμος να μας ακούσει και να μας βοηθήσει. Αυτό θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι είναι πολύ σημαντικό, διότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν να σκεφτούν μόνο το ποδόσφαιρο… Δεν έχουν κανένα άλλο πρόβλημα να διαχειριστούν, όπως οι ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων».