Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Στη βράση κολλάει το σίδερο...!!

Μετά τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Λάτσιο για τον Σισέ, οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας αναμένεται να βρεθούν στην Αθήνα τη Δευτέρα, προκειμένου να διερευνήσουν τις προθέσεις του Παναθηναϊκού.
Στη βράση κολλάει το σίδερο...
Δεν ήταν λίγες φορές από το Γενάρη και έπειτα που το όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ τοποθετήθηκε στις στήλες των ρεπορτάζ της Λάτσιο. Το ενδιαφέρον του ιταλικού συλλόγου δεν ήταν θεωρητικό, καθώς σύμφωνα με το Contra.gr, τη Δευτέρα (23/05) θα βρίσκονται στην Αθήνα άνθρωποι για λογαριασμό της Λάτσιο οι οποίοι θα έχουν συνάντηση με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού προκειμένου να διερευνήσουν τις προθέσεις του "τριφυλλιού" για το Γάλλο στράικερ.
Οι εκπρόσωποι της Λάτσιο βρίσκουν την ευκαιρία και έρχονται τούτη τη χρονική στιγμή στην Αθήνα καθώς ολοκληρώνονται τα πλέι-οφ και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ των πράσινων.
Το βράδυ της Τετάρτης (25/05) ο Παναθηναϊκός δίνει το τελευταίο ματς της σεζόν και μετά από αυτό οι παίκτες των "πρασίνων" ξεκινούν άμεσα τις διακοπές τους. Ο Σισέ αναμένεται να αναχωρήσει για το εξωτερικό όπου θα συμμετάσχει και σε ένα ράλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: