Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Δυνατά για πέντε παίκτες

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ενισχυθεί με βάση τις προσθήκες που χρειάζεται για να είναι ανταγωνιστικός στην Ευρώπη και δεν τον ενδιαφέρουν οι κινήσεις που θα κάνουν οι αντίπαλοι του στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Αυτό είναι κάτι που έχουν δηλώσει επανειλημμένα οι άνθρωποι των Πειραιωτών αλλά φαίνεται και από τους παίκτες που προσπαθούν να πάρουν. Οι «ερυθρόλευκοι» ήδη κινούνται δυνατά για πέντε ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας. Οι Κάρλος Σάντσες και Νταβίντ Πιζάρο είναι οι ποδοσφαιριστές που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» για να καλύψουν το κενό που υπάρχει στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον πρώτο να φέρεται να είναι πιο εύκολη περίπτωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος σταματούν τις προσπάθειες για τον Χιλιανό μέσο της Ρόμα. 


Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Ιβάν Μαρκάνο είναι οι παίκτες που θέλει ο Ολυμπιακός για την κέντρο και το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον πρώτο να αποτελεί μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση και τον δεύτερο να μην είναι ούτε αυτού τόσο εύκολη υπόθεση η μεταγραφή του, αλλά να είναι πιο εφικτή, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αν και πάντα παίζει το ενδεχόμενο τελικά να αποκτηθεί ο Ντιντάκ της Μίλαν. Ο πέμπτος της παρέας είναι ο παίκτης που προορίζεται για την επίθεση και δεν είναι άλλος από τον Νέλσον Βαλντές, ο οποίος φέρεται να σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες, όπως ο Μόγια, αλλά έχουν απέναντι τους κάποιους αντιπάλους που μπορέι την τελευταία στιγμή να τους πάρουν την θέση.


Έτοιμος να συζητήσει με  Ολυμπιακό ο Βαλντές

Ο Νέλσον Βαλντές είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και όπως φαίνεται και ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδος.  Κάτι που φαίνεται από το «μήνυμα» που έστειλε μέσω δηλώσεων στους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά και τονίζοντας ότι ο αγώνας απέναντι στην Χιχόν θα είναι ο τελευταίος του με την Χέρκουλες. «Αύριο παίζουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στη σεζόν και αμέσως μετά θα ασχοληθώ αποκλειστικά με την μεταγραφή μου. Ο Ολυμπιακός με ενδιαφέρει. Αποτελεί μια πολύ ελκυστική και ενδιαφέρουσα προοπτική για μένα. Θέλω όμως να δω έμπρακτο ενδιαφέρον. Αν θέλουν μπορώ από Δεύτερα να πάρω το αεροπλάνο και να πάω στην Αθήνα για να συζητήσουμε από κοντά. Είμαι έτοιμος και διαθέσιμος», δήλωσε ο Νέλσον Βαλντές στην εφημερίδα «Πρωταθλητής».


«Ο Τζιμπούρ έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο για δύο χρόνια»

Για το συμβόλαιο του Ράφικ Τζιμπούρ και το γεγονός ότι ο παίκτης ανήκει για τα δύο επόμενα χρόνια στον Ολυμπιακό, μίλησε ο μάνατζερ του Αλγερινού,  Γιώργος Καζιάνης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ατζέντης του «τρομοκράτη» στο «Φως των Σπορ»: «Μετά από δίωρες διαπραγματεύσεις, τον περασμένο Γενάρη υπογράψαμε συμβόλαιο έξι μηνών συν δύο ετών με τον Ολυμπιακό, εφόσον βέβαια ήθελε η ομάδα να ενεργοποιήσει τη συμφωνία. Από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τον παίκτη, η συμφωνία ενεργοποιείται και ο παίκτης θα ανήκει στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια με τις απολαβές που προβλέπονται από την υπάρχουσα συμφωνία. Αν λοιπόν ο Μαρινάκης θελήσει να κάνει από μόνος του αύξηση στον Τζιμπούρ, θα το κάνει. Δεν μπορεί όμως κανείς να τον πιέσει να δώσει χρήματα επιπλέον των όσων προβλέπει η αρχική συμφωνία και αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά. Εν ολίγοις, δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτουν ειδήσεις περί νέας συμφωνίας, από τη στιγμή που υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο το οποίο προβλέπει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια».The P layer

Δεν υπάρχουν σχόλια: